U-SM day 1

Ungdoms SM dag ett är avklarad. Och jag känner mig faktiskt lugn inför morgondagen då vi från Tyresö Hundungdom ska arrangera freestylen. Jag har varit paniskt stressad över detta i en veckas tid, men nu känns det som om allt kommer gå strålande i morgon. Jag ska själv vara speaker och kommentera tävlingen, ska bli roligt. Har varit speaker på drygt 10 tävlingar tror jag. Har varit det en gång på freestyle SM och nu blir det U-SM. Då har jag gjort allt, skojs ;)

Slänger upp några bilder från förra veckan när jag, Nattie, Siri, Helena, Michelle och Janna var och åt middag på båten Patricia för att fira Jannas födelsedag i förskott! (Och just idag fyller Janna 24 år, stort stort grattis!)
Det var riktigt trevligt och varmt, och jag åt en supergod oxfilé.

Nattie, Helena & Michelle.

 

Siri, Janna, jag & Rabe

 

 

 

Ikväll ska jag ut och fira min kära vän Nisse som fyller 20 år dagen till ära. I morgon så ska jag upp i ottan för U-SM, men det är i morgon det ;)

forget what I said

Glöm det där med att jag skrev att regnet har börjat avta. Ser mer ut så här utomhus nu:En bild från Vässarö. Jag, Malin och Amanda hade precis hunnit in med motorbåten när helvetet bröt lös. Vi hade varit ute på Ålandshav och krigat i 1 ½ meters vågor och blivit totalt dränkta, när vi såg blixtrar över Vässarö. En skräckblandad förtjusning kände jag. Man var så liten och hjälplös där ute på öppna havet, men häftigt var det.
Tur bara att vi hann in i tid. Hade inte velat sluta mitt liv grillad av en blixt ute på sjön. Men roligt hade vi åt tanken.
"Tre brudar schteekta ute på sjön". Oj vad vi skrattade. Om än nervöst skratt.

Det regnar här i Stockholm idag


Bild tagen i förregår.

Oj vad det har regnat. Det har precis börjat att minska efter över tolv timmar av piskande regn. Känns faktiskt skönt att vara inomhus utan att ha skuldkänslor för att jag inte är ute. Det är en skada jag har fått från min mamma. Så fort solen skiner får jag dåligt samvete över att vara inomhus, jag måste ta vara på varje soltimme på hela året. För sådan är min mamma. Jag minns när jag var liten och och solen sken men jag ville sitta inne och leka med mina gosedjur och hon stampade in i mitt rum och sa "Mimmi! Hur kan du vara inomhus när det är sådant fantastiskt väder ute? UT NUUUUU"!

Att det var 4+ och slask spelade ingen roll... solen sken ju.


Men idag skiner ingen sol och jag sitter utan dåligt samvete här hemma utan att göra särskild nytta. Ska ta tag och städa mitt rum som har sett ut som Haiti det senaste halvåret. Jag blir irriterad på mig själv när jag ser samma klänning som har legat på min stol i snart ett år för att jag inte har orkat ta tag och laga den. Jag blir irriterad när jag ser samma gamla papper och skräp ligger på min byrå månad efter månad för att jag inte orkar ta tag i det. Så nu ska jag försöka börja någonstans.

Igår var alla vi i styrelsen hemma hos Nattie för grillning och slutplanerade för Ungdoms SM som är i helgen. Vart en hel del snack om annat också!

Nattie och Boa på Natties gård.

 

Tina & jag upptäckte kvällens höjdpunkt :)

 

Danni stod för grillandet.

 

Jag, Sara, Johanna & Danni

 

KKK kom förbi också, alltid lika trevligt.

:P

 

 

Senare på kvällen åkte jag in till Södermalm och gick till Östgötakällaren där jag träffade Kristin, Victor, Sofia, Emma och Josephine från Vässarö. Väldigt trevlig kväll!

 

Nu ska jag träna lite mer med Urax. Han börjar fatta mer och mer att han ska lyfta sitt bakben, lyckas jag tills måndag att få honom att "låtsas kissa"  så får vi vara med i en reklamfilm!

Håll era tummar!