jo jag lever, fullt ut

Jag vet, zero uppdatering men det är faktiskt ganska så skönt med en liten paus. Jag skulle ha åkt hem ikväll men jag skjöt upp det till i morgon bitti.
Så i morgon kommer jag hem, massa bilder lovas då! :)


Vill verkligen inte åka hem. Älskar Vässarö och trivs som fisken i vattnet här. Skärgården är mitt hem!

Midsommar när den är som bäst!

Hej och förlåt för uppehållet. Har inte riktigt haft tid eller lust att sätta mig vid datorn. Jag har fullt upp här på Vässarö med att jobba och umgås med både vänner och mina konfirmander som kom ut för att fira midsommar här ute på ön.Jag och dom andra som jobbar i Fladan fixade ett café under midsommar där vi även fick jobba under fredagen med att sälja fika och mat. Självklart vart det dans runt midsommarstången, och allsång i matsalen. Det är en otroligt rolig upplevlse, denna allsång. Drygt trehundra personer som gormar till "Dagny" och slår nävarna i borden så kopparna flyger i golvet. Sen var det lövad skrinda ned till Djuphamn där det blev dans till live band. Bastat har även hunnits med, och så har man suttit i båthuscafét till småtimmarna och sörplat te och ätit kakor.

Vi i Fladan höll även i midsommarfikat efter dansen.Igår hade vi i Fladan även "Fladan games" där folk hade anmält sig för att tävla i kanotdragkamp. Vi hade inga regler så det spårade ut en del, med att folk välte varandras kanoter och till slut låg alla i vattnet, men roligt var det. Jag var kommentator och pratade i en walkie talkie och var helt enkelt en sportkommentator och enväldig domare! (Härskare!)

Kommentatorn :)
Idag skulle ju egentligen varit min sista dag, me jag gick in till Storgårn' i morse och frågade om jag kunde få stanna tills på onsdag, vilket jag fick. Så på onsdag kommer jag hem. Jag älskar Vässarö, och en vecka är på tok för kort tid att vara här. Man behöver egentligen minst två veckor. Förra sommaren var jag ju här i fyra veckor som konfirmandledare.


Dansen i Djuphamn.


Nä nu ska jag iväg och äta lunch i matsalen! Har'e gött!

Njuter av varje sekund

Ooh vilken härlig dag det har varit. Har suttit och solat på en klippa och målat bojar. Jag har åkt följebåt när konfirmanderna var ute och seglade oppjollar. Efter middagen var vi ett gäng funktionärer (som vi som jobbar här ute på Vässarö kallas för) ute på en båt för att fiska strömming. Jag var galet taggad, men fick tyvärr ingen fisk.
Nu är jag precis hemkommen efter en kväll i bastun med mina kompanjoner som jobbar i Fladan. Schteek dag!


Jag och mina 'kollegor' i Fladan :)


Jag i följebåten.
Jag var sjukt taggad på att fiska strömming. Efter 20 minuter så insåg jag att jag inte hade tagit bort säkringen på dom 6(?) krokarna på linan... smart...Jag var glad över att hitta en lika smidig kompis som jag själv!


Hade tänkt lägga upp mer bilder men datorn är seg. Nu måste jag verkligen sova, lång dag i morgon!