AlphNu ska jag och min lilla mongohund ut på långpromenad. Middag hemma hos Johanna idag, vilket ska bli väldigt trevligt. Känns som om mina dagar inte börjar förrän runt fyra på eftermiddagen. Jag stör mig på att jag sover så länge (vaknade kl 13 idag) men jag vaknar inte när väckarklockan ringer. Får ställa typ fyra väckarklockor i hemmet. Det kanske gör susen.

Aj lajk

Halloween i lugnets tecken

Ikväll var kvällen när alla sprang runt på Halloweenfester, alla var utklädda, alla var festsugna.

Förutom vi fyra tjejer som träffades hemma hos mig. Lisa, Malin, Maria och jag. Vi struntade i spektaklerna utanför och bara satt och tog det lugnt, åt lite smörpopcorn, drack lite cola och pratade livet.
Skönt med lugna lördagar, även fast en del av mig hade velat klä ut mig till något roligt och festat loss. Fast jag hade egentligen aldrig orkat, är på tok för trött för en sådan kraftansträngning.
Malin kom även som vanligt till min undsättning och hjälpte mig att börja städa mitt rum. Har känt mig lite låg på sistone och inte orkat ta tag i någonting, vilket har resulterat att mitt rum har sett ut som ett krigsfält. Jag har mått dåligt av att se synen i flera veckor, men inte orkat ta mig dom 20 minuterna det tar för att få bort de värsta.

På önskelistan: självdiciplin önskas köpas.