Bildresumé av sommaren 2011

Så har dagen kommit. Sista dagen på sommaren, rent teoretiskt. I morgon är det september, och det jag undrar är hur kan tiden ha gått så fruktansvärt fort?
I morgon är det 9 månader sedan jag och Malin satte oss på ett flygplan som tog oss till Fiji. Utan att överdriva det minsta så är dessa 9 månader de snabbaste månaderna i mitt liv. Det känns helt befängt att det är ett halvår sedan jag var delfinvolontär, 8 månader sedan vi åkte på husbilssemester i de Australiaska alperna, och 9 månader sedan vi firade en annorlunda jul på Fiji.
Hela den här svenska sommaren har verkligen flygit fram, men ändå tycker jag att jag har hunnit med så himla mycket. Kanske därför som jag tycker att detta 3/4 år har gått så himla fort? För att jag har upplevt mer saker än vad jag vanligtvis gör?

Tänkte jag skulle försöka summera sommaren 2011 i bilder. En snabb och kort inblick i det som har varit min "Sverige turné". Jag har verkligen varit lite överallt denna sommar; Vässarö, Övik, Sundsvall, Jönköping, Linköping, Skåne, Kristianstad, Sala, Gotland och Eskilstuna. "Turnén" fortsätter nu i september då jag ska till Sandviken, Kumla, Fagersta och Skövde i olika hundsammanhang. Känns kul att få se lite av vårt vackra land!

Här kommer i alla fall en bildbomb från sommaren 2011:


Början på juni åkte jag longboard med vännerna och Urax var min hundkraft! :)
Restaurangernas dag i Kungsträdgården tillsammans med Nattie & Karro.
En magisk kväll i juniÅkte ut till Vässarö i två veckor och jobbade i Fladan som "segelinstruktör" med  övriga båtuppgifter. =)Roliga gänget i Fladan!Min 7e midsommar på Vässarö!


Kanothinderbana, som vi i Fladan snickrade ihop. Jag var speaker under tävingen.
Efter Vässarö åkte jag och Boa tillsammans med våra hundar upp till mitt landställe i Nordingrå, Höga Kusten (Ångermanland). På bilden ser ni landstället fotat från grannön! Mitt paradis på jorden.Åkte upp med Boa och hennes pumivalp Eco.
Jag och min tremänning Andreas klättrade på Skuleberget. En rolig utmaning!Stor & liten


Älskar landstället! Magiska solnedgångar.


Sen åkte jag, Mickan och Nattie ned till Linköping för att tävla freestyle och gå en workshop. Bodde i en stuga i skogen och det var riktigt mysigt!


Gruppfoto från workshopen.Sen åkte jag och Urax till Gotland och bodde på Malins & Ebbas landställe!


Jag och Ebba inne i S:T Karin.


På Tofta.Jag & Malin!

Sen åkte jag och några vänner ned till Skåne och besökte World Scout Jamboree, världscoutlägret.Där kunde man pröva på att åka skridskor


...och springa i en hamsterboll...
Första helgen i augusti åkte vi iväg till Sala för att tävla Ungdoms SM i agility, freestyle och senior handling. Rolig helg med massa vänner.Jag & Urax kom 5a i freestylen!


Och 4a i hoppklassen.Sen efter U-SM var jag en av ledarna på årets barn-med-hundläger på Tyresö. Här spelar vi brännboll en kväll.Lunch på hundlägret.


Badkvällar

Sen lydnadslägret i Eskilstuna!Här var ett urval av alla bilder! En riktigt härlig sommar, kan inte klaga på något förutom att jag har fått bo väldigt länge på pappas soffa, men nu blir det ändring på det. Men mer om det senare! :)
Ramona:

Härliga bilder, ser ut som du haft en kanonsommar!! Diggar hamsterbollen, haha! :D

Boa och Eco:

Vad kul med en liten bilddagbok över sommaren! Du har verkligen varit typ överallt :P. Men, vad ska du göra i Sandviken :)? Kanske du kan hämta upp mig på vägen?Kramar

Kommentera inlägget här: