Sverigeturnén fortsätter!

Nu drar jag iväg på en roadtrip ned till Skåneland med Victor, Kajsa, Sofia och Sussi! Vi ska alla besöka världscoutlägret World Scout Jamboree, med över 40 000 scouter från hela världen! Ska bli riktigt roligt.

Tillbaka på tisdag, antar jag! :)

freestyle workshop

Sådärja! Nu är även min hundblogg igång. Jajjemen, som om inte en blogg vore nog att hålla aktiv, så har jag två stycken. Jag nämner ju även ibland hundarns träning på denna blogg, men i den andra så blir det mer specifikt och bara nischat på hundarna.

Har skrivit ett långt inlägg om vår resa ned till Linköping tillsammans med Nattie och Mickan. Vi åkte på freestyle workshop (+ tävling) under en hel helg. Riktigt roligt! Mer om den kan ni läsa om här.


Det jag kan berätta lite kort om var att när vi skulle köra till vår stuga i skogen, som Mickan hade hyrt, (5 mil från workshop-stället) så vart det lite bra kaos. Under vår 2 timmars förvirrade biltur i skogen så hann jag bromsa för både rådjur, katter, harar, lamm(!) och när jag inte trodde att jag skulle stöta på några fler djur, så dök ett vildsvin upp på vägen. Himla tur att jag körde så pass långsamt, annars hade jag suttit med ett vildsvin i knät.


Mickan hann fota lammen på vägen...


Jag och Urax på freestyletävlingen.
Som sagt, är ni intresserade, läs på hundbloggen. Nu ska jag ut och äta på en indisk restaurang. :)

träning inför U-SM

Nu blir det en hel del hundträning fram till nästa helg, då det är Ungdoms SM i Sala. Jag ska tävla Urax i både agility, freestyle och senior handling. Kommer även tävla agility med Johannas lilla blandras Hugo.
Så nu blir det mycket träning, främst freestyle för Uraxs del. Det går upp och ned, han är väldigt duktig men måste jobba på uthålligheten, och jag måste framförallt jobba på med min attityd. Men det går helt klart framåt!

Var på klubben idag med Johanna och hundarna och tränade. Dessa bilder är dock från förra veckan.

 
Förra veckan vart det agilityträning.

 
Vackra Benjy


Livsnjutaren! :)

Hej så länge! Nu ska jag ut och ta en drink med Hanna vid Medborgarplatsen!