Free fallin' to Africa

Den här låten är en av mina topp 5 på dom bästa låtarna i världshistorien. Jag vet inte varför jag dras så mycket till den. Budskapet, den snygga John Mayer som sjunger låten så att den går in i ådrorna, eller det enkla men härliga akustiska gitarrkompet kanske är svaret.
Jag vet att Tom Petty gör orginalet, men jag är ledsen, tycker Mayers cover är så mycket bättre.
Jag började lyssna på låten vintern 2009, när jag åkte som lejonvolontär till Sydafrika. Sedan dess har den befunnits på min iPod. Där kommer den aldrig få lämna.Slänger upp några bilder från volontärresan också!


Vi gick upp 04.00 för att börja spåra lejonen innan solen gick upp. Här är den vackra soluppgången.


Selati River


Befann mig i Selati Game Reserve. Ett område som var lika stort som Stockholm. Det vara bara vi, ca 12 pers, och alla vilddjuren.


Golden orb spider
Lejonhonorna.


Elefanten George


Elin och jag. (Lärde känna henne där nere)


En bush baby som jag hittade i min kudde.Sydafrika var helt fantastiskt! Jag ska tillbaka dit en dag. Som safari guide!

Just nu...

...sover mina håriga vänner bredvid mig. Dom håller mig sällskap nätterna framför datorn.

i wanna work work

Kvällen har spenderats framför Arbetsförmedlingens hemsida. Har gått igenom alla annonser som finns i Stockholm. 80 % av alla annonser handlar om truckförare, lastbilsförare, taxichaffis eller lagerarbetare. Det är bara det sistnämnda som jag är behörig till att söka.

Hittade dock en utbildning som företaget bekostar, och det är att bli flygvärdinna! Jag älskar ju att flyga, och tror jobbet skulle vara rätt så kul. Utbildningen börjar i september. Anyway, jag skickade i alla fall iväg en intresseanmälan. Man kan ju alltid ändra sig, men tycker det verkar roligt och annorlunda.

Det finns så många jobb jag är intresserad av. Guide, tullen, radiopratare, programledare, övrig media, allt som har med djur att göra, köra budbil ect. Allt som verkar roligt och givande är jag på!
Sökte på vad som krävdes för att få jobba hos tullverket (som är min realistiska yrkesplan ifall allt annat skiter sig) och det krävs bara matte A, inte matte B. Lyckan är total!
(Jaa...jag ska plugga upp matte B, men ändå!)

Jag känner mig positiv angående jobb. Snart kommer jag få ett! På fredag ska jag åka runt överallt och lämna in CV:n. Jag är taggad!

By the way. Håller på att rensa här hemma och kolla igenom vad som gömmer sig i mina gömmor. Hittade denna låda, med min dalmatinersamling. Jajjemen. Vissa barn samlade på nyckelringar, slajm, sudd, pokémonkort eller frimärken. Jag samlade på dalmatiners.