En spark

En spark till livet.
Till alla som behöver en spark för att komma igång.
Till alla som förtjänar en spark för att dom är svin.
En spark för all frustration.
En spark till all glädje.
Sparka loss.

 

 

fan.

Det funkade tyvärr inte! :(

Skit också. Ironiskt att han ska tillhöra dom 5 % som det inte funkar på.

Now what? :(

miracle please

Idag håller jag tummarna för kung och fosterland.
Håller tummarna för att allt ska gå bra.
Tror inte att jag har nämnt det alls på bloggen. Har inte sagt det till så många vänner heller men i somras fick min pappa problem med hjärtat. En av hjärtas fyra klaffar har i stort sett lagt av vilket har resultert i att pappa har varit otroligt trött och orkeslös. Han säger att det är som att leva i en 80-årings kropp.
Jag har tidvis mått riktigt dåligt över detta, drömt en del  jobbiga drömmar.  Läkaren säger att det inte är någon större fara, men vad vet man? Hjärtat är fan inte att leka med. Speciellt inte för någon som redan har fått en hjärtinfark.
Det har varit riktigt jobbigt att se pappa dålig. Jag har fått ta hand om Benjy mer än vanligt (vi har delad vårdnad) för att han inte har orkat motionera honom ordentligt.
Man vill inte se någon som man bryr sig mycket om vara dålig. Min familj är så himla liten och den det får verkligen inte hände den någonting.


Men idag ska pappa till Sös och dom ska starta om hjärtat med elchock. Det ska tydligen få ordning på hjärat och 95% blir friska efter proceduren. Får jag hoppas att pappa tillhör dom procenten.
Det ska vara riskfritt att göra elchocken, men man vet ju aldrig. Jag tycker det låter obehagligt.

Nu håller jag alla tummar för att allt går vägen, att pappa blir frisk och blir sitt vanliga pigga jag igen.
Det förtjänar han.Håll gärna en tumme också...