Nick Brandt, "On this earth, A shadow falls"

Idag träffade jag Hanna, min kompis som jag har lärde känna när vi konfirmerade oss tillsammans för sex år sedan. Vi var även konfirmandledare tillsammans för 3 sommrar sedan. Hon har flyttat ned till Lund för att plugga juridik så har inte sett henne på hela hösten. Så i morse träffades vi och gick till Fotografiska muséet för att kolla på Nick Brandts Afrikautställning "On this earth, A shadow falls".

En magnifik utställning med otroliga bilder. Ville ha alla bilder.
Så köpte två affischer i presentshoppen, ska pimpa min lägenhet med dom!

Det fanns bara 6 st affischer att välja mellan, så dom två översta bilderna köpte jag.

Jag vill åka tillbaka till Afrika!

Blir även inspirerad till att fota själv. Tog denna bild på Benjy idag. Jag är ingen Nick Brandt. Men jag gillar att fotgrafera.beautiful autumn, beautiful dogs

Vilken underbar dag!

Idag träffade jag Åsah med hundarna Ninja  & Rusa och hennes kompis Caroline. Vi gick en 2 timmars promenad utanför Jordbro, riktigt vacker skog! Tog en del härliga bilder.

 

Urax

 

Ninja & Rusa

Ninja & Rusa (border collie, australians shepherd)


kungen i skogen!

Ninja

Benjy

 


vi hittade en gångbro(?). Åsah i täten


bron

 


Rusa

kaninskutt!

 


kines!


 

I morgon åker vi till Huddinge brukshundklubb och tävlar på en inofficiell agilitytävling.

maskerad!

Jag mår bra! Känner mig glad och peppad. Har sett att SAS söker extra personal (flygvärdinnor) så ska söka det ikväll. Håller på att pilla lite på lägenheten, jag älskar verkligen min lägenhet!

I lördags kväll så var jag och ett gäng vänner på maskerad i Jakobsberg. Jag bestämde mig samma dag att jag skulle med, så jag klädde inte ut mig. (Har ingenting att klä ut mig till, och har inte så jättemycket fantasi). Tråkigt  bara att vissa hade lite rutten attityd på festen (kände bara några stycken) för att man inte var utklädd.
Men hade trevligt i alla fall!

Rebecca, mumie & jag!

 

Frida, Malin, Maria, Tommy och gris?

 

 

glad Frida!