Frii

'vi är på gång'

I morgon blir det jobb för hela slanten och på kvällen så blir det utgång för att fira min födelsedag. Över 30 pers har sagt att dom ska komma, så det ska bli roligt!
Hoppas bara att årets födelsedagsfirande slutar lite lugnare än förra året, då jag vaknade upp på min 20 års dag med ett snyggt sår i pannan! (Råkade snubbla på Urax när jag kom hem och ramlade raklång in i skohyllan....nice!)


haha charmbilden på mig och Johanna. Men där ser man hur snygg jag vart i pannan hoho! :)

På lördag så flytta jag från Älvsjö till min egna lya i Björkhagen. Dock så kommer inte flyttlasset förrän på måndag, för jag och pappa ska måla först hela helgen så det blir snygg och fräsch!

Vet inte hur det kommer bli för mig med Internettillgång de närmsta dagarna. Så får se när jag skriver här nästa gång, förhoppningvis blir det snart

Nu äre fan på gång! :)


Bilder från förra årets firande på Underbara Bar:Hos farbror doktorn

Idag fick jag gå tidigare från jobbet för att åka till doktorn, och inte vilket doktor som helst utan en så kallad flygdoktor. Min flygvärdinneutbildning börjar ju om några veckor och då måste jag ha genomgått en rejäl undersökning hos en flygdoktor.

Och snacka om att jag fick gå igenom i stort sett allt. Synen, hörsel, längd, vikt, EKG (kolla hjärtat), ta blodtryck, ta blodprov, kissprov, lyssna på lungor, kolla reflexer, halsmandlar, öron.... Tjaa. Vad fick jag inte gå igenom?
Men jag tycker sådant är ganska så roligt, plus så känns det bra att faktiskt göra en grundlig check up.

Jag är tydligen 1.80 cm, (inte 181 ½ cm som vårdcentralen påstår, viktigt sånt där) ;)
Jag har väldigt bra syn, och tydligen riktigt bra hörsel. (Så nu kan jag inte skylla på att jag hör dåligt längre haha!)
De andra testerna var också bra och godkända.

Känns riktigt gött. Juste, har inte nämnt det här på bloggen. Men min flygvärdinneutbildning som skulle vara i Stockholm har tyvärr ställts in. Istället så ska jag gå samma utbildning fast i Göteborg. Känns lite trist att åka dit när man precis kommer ha fått i ordning på lägenheten, men vad ska jag göra? På ett sett är det rätt bra att åka till en annan stad där jag inte känner någon. Mer fokus på plugget med andra ord.
Hoppas bara jag hittar billigt boende, känner typ ingen i Göteborg. Tur att utbildningen bara är 2 veckor.
Ikväll var det sista tillfället på tävlingsagilitykursen.
Känns tråkigt att den är över.
Snart är ju hela agilitysäsongen över,
får det bli en paus till våren igen. Sen är det bara på't igen!