Sista dagen på 2012

Så har vi kommit fram till årets sista dag.
Jag är redo att lämna 2012 bakom mig, sikta mot nya tider. Nya mål. 2012 vart inte som jag hade tänkt mig (en del saker vart mycket bättre, andra sämre).
 
Ikväll blir det nyårsfirande med middag hemma hos Johan och Vässarövänner i Hammabysjöstad, därefter fördrink hos Malin vid Mariatorget, fyrverkerier i Slussen och efterfest hemma hos mig.
Det kommer bli en bra kväll känner jag på mig!
 
Gott nytt år på er alla!
 

En sammanfattning av 2012.

Har som tradition att ha någon form av årsresumé i slutet av året. Tänka igenom, vad hände egentligen under året? Det är alltid intressant att gå tillbaka i arkivet till tidigare "årskrönikor". Se vad som hände egentligen. Blev det som jag hade tänkt mig?
 
 
År 2012 var väldigt oplanerad, och den fortsatte även att vara oplanerad. Jag kan tycka att jag har upplevt mycket men inte kommit någonstans på samma gång.
 
Från januari till maj jobbade jag på ett hunddagis med roliga kollegor. Jag insåg ganska snabbt att hunddagis kanske egentligen inte är ett jobb för mig, men det hade absolut sina underbara stunder och jag ångrar inte alls min tid där - tvärtom! Få betalt för motion och att få umgås med härliga vänner är en klockren kombo. Har sedan jag slutat där jobbat extra till och från under resten av året på samma dagis.
Jag slutade på dagiset för att arbetsförmedlingen hade sagt att jag behövde vara arbetslös i tre månader så jag kunde bli inskriven i arbetsförmedlingen - och på så vis få jobb som flygvärdinna via dom och Proffice Aviation. Tyckte det lät helt sjukt, vilket det också resulterade i. Jag var arbetslös i tre månader, helt i onödan visade det sig.
Jag har sökt en hel del flygjobb under året men det är en tuff bransch att få in en fot i, speciellt om man -som i mitt fall- inte vill flytta ifrån Stockholm. Men jag har inte gett upp, någon dag ska jag få flyga.
Annars jobbade jag en kortare period med att dela ut SvD tidningar och har fått in en fot på ett eventbolag där jag får jobba med olika events. Vilket är väldigt roligt, men det är ju bara ett extra jobb.
 
Har under året rest en del i Sverige. Från Tänndalen till Höga kusten, Jönköping, Hällefors, Göteborg och där i mellan. Varit på olika hundläger och utbildningar, bland annat. Rest runt och tävlat agility med Urax och vänner. Jag började även löpträna med hundarna och tävlade i två hund-löpar (canicross) tävlingar med Urax. Hundlöpet i Stockholm och Barmarks SM i Hällefors. Som bäst kom vi 6a av ca 75 stycken!
 
 

Hållit i agilitykurser och varit lägerledare för Tyresös sommarläger med ungdomar och deras hundar.
 
 
Jag och hundarna var på dragutbildning i Åre i september.
 
 
Jag träffade även kärleken i maj och vi var tillsammans i nästan sju månader innan det tog slut för två veckor sedan. Jag är glad att jag träffade honom, insåg att jag kunde bli kär igen. Jag är så glad att jag fick uppleva alla fina stunder och känna den värmen. Men det gör väldigt ont när jag tänker att det är slut nu, att det inte är vi längre. Jag gav så mycket av mig själv.
Jag brukar säga att jag är en cynisk romantiker. När jag är singel är jag väldigt cynisk. När jag väl är kär är jag romantisk.  Det känns stundvis tungt. När det skedde trodde jag själen gick sönder. Men det känns okej nu. Overkligt, men okej. Jag är i grunden en positiv och stark tjej. Jag vet att man måste ibland rulla i skiten för att sedan nå höjderna. Jag vet att allt blir bra till slut, att livet har sin gång.
 
Det har varit en tuff senhöst/vinter av många olika skäl. Saknaden av den jag höll kär (var distans nu på hösten), samt att jag inte trivdes med min livssituation. Funderat mycket på vad jag ska göra med mitt liv, vad jag ska jobba med, när jag ska utbilda mig - och till vad i så fall.
 
 
2013 är ett väldigt oskrivet blad.
Min tanke är att jobba gärnet. Hitta ett jobb jag trivs med så jag får utvecklas. Spara pengar, träna regelbundet på gymmet och må bra. Göra saker jag själv tycker är roligt. Kanske äntligen ta tag i att gå en gitarrkurs, lära mig steppa, kanske även dags att lära mig laga mat?
Till hösten vill jag åka iväg til Sydafrika och förverkliga min dröm att bli safariguide. Blir det så vore det fantastiskt, händer någonting annat så lär jag ju märka det. =)
 
2012 var ett bra år med massa fina minnen. Men jag utvecklades inte så mycket som jag hade tänkt mig. Jag har gått lite på en sparlåga. Jag vet att jag har så mycket mer att ge och visa.
 
2013 ska bli mitt år. Jag ska bygga upp mig själv och njuta av livet!
 
 

 
 

hehe ;)