iväääg

Shoppat och klart!
Tre nya skor på Skopunkten, ny tröja från Bik Bok och nya jeansshorts från Vero Moda införskaffades idag i Kista galleria. Känns riktigt bra! Huvudsyftet med shoppingen var dock att köpa en bikini, men den planen misslyckades.
Är sjukt kräsen när det kommer till bikinis, och jag tycker ingenting ser snyggt ut när det hänger på galgen.
 
I morgon åker jag, Calle och hundarna 50 mil norrut till mitt landställe i Nordingrå, Höga Kusten (Ångermanland). Ska bli riktigt skönt att få lämna Stockholm och få andas in lite norrländsk luft. Lite oklart när jag kommer hem igen, det ger sig helt enkelt!
 
Uppdatering kommer ske lite sporadiskt. Ta hand om er!
 
  
En bild på mig och Bromans pudelvalp Flippa, tagen i måndags!

valla får

Hejsan! Har förtillfälligt svårt att hinna med två bloggar. Bloggar mer flitigt på hundbloggen www.laekenois.wordpress.com
 
Igår provade jag och Urax på att valla för första gången! Var riktigt roligt och det finns visst potential i honom. Han är ju en kroppsvallare och i Sverige är det ju överlägset vanligast att man vallar med border collie. Men det vore kul att visa framfötterna för en mer ovanligare ras.
 
 
Igår kväll så kollade jag, Calle och min flatmate Andreas på Armagedon och käkade glass. Andreas är även min tremänning (eller syssling som man säger här i Stockholm) och han har bott hos mig i tre veckor medan han väntar på att få tillträde till sin nya lägenhet i Solna.
Så det är jag och 4 grabbar i denna lägenhet (jajjamen, hundarna räknas också). Lite trångt ja, men i morgon eller i helgen så åker jag, Calle och hundarna iväg till mitt landställe i Ångermanland! Är riktigt taggad, ska bli skönt att komma bort från stan!
 
 
 

Midsommar på Vässarö!

Hallooj!
Så firade jag min 8:e midsommar i rad ute på Vässarö i norra skärgården. I år följde även Calle och Urax med!
Vi var bara där i ett dygn och det kändes lite konstigt att få sova i tält och att inte få äta inne i matsalen (som man får när man jobbar där) men det gjorde inte så mycket.
Under midsommarafton hade vi kanonväder med strålande sol! Det var väldigt roligt att få träffa en massa vänner som man alltid gör när man är ute på ön. Väldigt många av mina konfirmander var ute och jobbade vilket var väldigt kul. (Var konfirmandledare i en månad på ön år 2009).
 
Urax skötte sig som en klippa och Calle hade roligt, det var kul att för första gången få visa en "utomstående" Vässaröön och vad den ön har inneburit för mig.
 
Efter midsommardansen (som tog 1 ½ timme) var det 5 kamp!
 
 
Calle och Urax nere i Fladan (där jag brukar jobba med båtarna).
 

Allsång i matsalen! Folk skrålar och dunkar i takt i borden så kaffekopparna flyger ivgä (min ring är inte längre runt haha). Väldigt kul! :)
 
Gustaf, "Kicki", Mange, Calle och Nisse nere vid Djuphamn.
 
Urax myser inne i tältet! :)
 
Var en riktigt bra midsommar. Idag har det varit tråkigt regnväder här i Stockholm. Ska ikväll iväg till Broman som har fyllt 18 år, liten tjej blir stor! ;)
 
Kategori: