intervjuad i tidning

I måndags damp tidningen Brukshunden ned i brevlådan. Tidningen som alla (?) får som är med medlem i Svenska Kennelklubben, om jag har fattat det rätt.
Hur som haver, jag och Urax är med på en tvåsidig intervju i tidningen. Väldigt roligt, även om inte allt som står stämmer helt överens med hur jag uttryckte mig.

sharkfriend

Början på något nytt + eurovision

Snart är det juni. Helt sjukt, det här året har gått rätt fort ändå. Känns inte så länge sedan jag var i Tänndalen och firade nyår.
Så vad händer? På torsdag är det min sista officiella dag på hunddagiset. Har jobbat där i fem månader nu, känns roligt att få ha provat på det jobbet och fått jobba med trevliga kollegor!
Vad som händer härnäst är lite oklart. Men har lite idéer och saker och ting brukar lösa sig till sist.


I lördags så var vi ett litet gäng hemma hos mig och kollade på Eurovision. Och Gud vad glad jag blev när Loreen vann! Jag har känt på mig i veckor att hon skulle vinna, och det var så klockrent att alla bidrag var rätt B-iga med dansade brudar som sjöng dålig engelska, eller sliskiga killlar med lika dålig engelska. Sen så dök Loreen upp i rutan och gjorde ett proffsframträdande! Riktigt roligt.
Nästa år ska jag sitta i publiken på Eurovisionfinalen, den saken är säker!Nu när man har gått och blivit solbränd kommer fräknarna fram! ^^