Kontrast

Ganska stor kontrast att ha andats grekisk & norrländsk luft på samma dag ;)

När jag var på väg till jobbet imorse så var andra på väg hem från krogen. Sen har det barit iväg till Rhodos & är nu tillbaka i Luleå. Har gått en promenad & sitter nu på en brygga vid norra hamnen & vilar mig. Så lugnt & fint här, älskar verkligen norrland. Särskilt under sommaren.

Ska strax möta upp kollegorna för middag. Sen ska jag gymma (oavsätt hur trött jag är i fötterna). Imorgon blir en awesome dag - har dygnstopp i London nämligen :-)

Hallelujah moment

Det är en superfin kväll här i Luleå & jah lider av att jag ligger redan i sängen på hotellet med fördragna gardiner så jag inte ska se solen. Pigg är jag också. Men när klockan ringer innan 04 har man inte så mycket val. Måste försöka sova.

Ikväll gick jag ett tag & letade efter en mataffär, väl i kassan så inser jag att jag har tappat min plånbok & ångesten slår till direkt.
Lämnar varorna & rushar ned till Norra hamnen och där ligger min plånbok, vad är oddsen?! Hallelujah moment :-)

Har även gymmat på fitness 24/7 ikväll, & det var sjukt stort! Älskade det, ska dit imorn med.

Nej nu ska jag försöka locka på Johnn Blund!

Luleå

Idag var det en väldigt kort jobbdag, så har varit större delen av dagen i Luleå. Har ätit en god lunch med mina kollegor på Bistro Norrland nere vid vattnet & gått en längre promenad för att upptäcka Luleå. Jag & Martin fortsätte sen och spanade in shoppingutbudet, men sparar mig mer till London på söndag!

Känner mig rätt trött nu. Men ska kila iväg till gymmet nu & hoppas jag kan somna tidigt ikväll. Ska upp innan 04 nämligen & flyga charter. Hujeda mig ;)