Tisdag

Jag tvättade bilen idag, så att volvons svarta färg kom fram under all pollen & smuts som har täckt bilen. Så nu är den fin när pappa kommer ut från sjukhuset :)

Åkte även iväg till Stockholm södra bk för att träna agility med Urax i regnet. Fick till ett bra träningspass vilket resulterade i en trött & nöjd hund. Bästa känslan att se sin kompis ligga utslagen & nöjd i sin korg :)


Blöt efter regnet.

Borde sova för länge sen, ska upp tidigt imorgon. Ska till frisören and make myself loook preeetttyyyyyy *nynnar*.

Love is missing someone whenever you're apart, but still feels warm inside beacuse you're close in heart

 
Sitter vid min gamla dator och hittade dessa tre gamla bilder på mig och finaste Benjy. Kan inte fatta att han har varit borta i 9 månader...helt sjukt.
Saknar honom, min fina vän. Är så tacksam för att jag fick ha honom 8,5 år vid min sida. Jag har verkligen så mycket att tacka honom för, hur konstigt det än må låta för en icke hundägare. Men tack vare Benan så kom jag med i styrelsen för Tyresö hundungdom, jag har gått utbildningar, läger och träffat vänner för livet.

Bästa fina Benan. Bjuder på tre gamla bilder från 2008,
 
 
 
 

Löveleii

Dricker kaffe med min bästa lurv på mitt favoritcafé, cafe Chill på Norr Mälarstrand. 
Inte lika varmt idag, men kan sitta med gamla Levis jeans med hål på knäna & tisha. Har med mig min nya jeansjacka från New York oxå, även den från Levis. 
Gillar inte alls det märket ;)
 

 
Fick en blåbärsbomb av ägaren, bra att bli tjenis med folk ;-)

 
En selfie i bilkön ;)