Göteborg

Ytterliggare en bra men lång dag till sin ende. Min kropp blir lite knas när jag går upp innan 5 på morgonen. Jag åt lunch vid elva idag, och sen en till lunch (middag...?) vid 15 tiden för att äta lite mer vid 18. Hmmm. 

Landade iaf i Göteborg igen vid 14 & mötte direkt upp min kompis Adde som precis flyttat till Götet för att plugga. Han tog med mig till ett mysig fik i gamla stan där jag åt en väldigt prisvärd ceasarsallad. (Jag kommer ju förövrigt dö någon dag här i Götet, alla spårvagnar är ju fullständigt livsfarliga!)

Sen åkte vi till Nordstan & jag hjälpte honom att shoppa en jacka. Efter tre timmars häng så mötte jag upp Fredric, som gick i mitt gymnasium & nu också flyger för SAS, så vi satte oss på Pizza Hut & hängde också i tre timmar.
En väldigt trevlig & rolig dag (hela arbetsveckan har ju varit toppen. Träffat 6 vänner på fyra kvällar).

Nu - sova. Upp vid 5 igen men slutar imorgon & får komma hem & krama Urax!


Mindre mysigt väder på Arlanda idag.

Väldigt bra dag!

Lång, men rolig & bra dag! 
Har äntligen fått flyga med min "fadder" igen, Annica, som tog hand om mig när jag var ny på flyget. Vi flyger nu tre dagar tillsammans vilket är jättekul. Träffade flygvänner idag på basen på Arlanda & bestämde olika "dejter" i veckan med dom ;) 

Landade relativit tidigt i Göteborg idag så jag & Annica gick till ett mysigt café & jag åt årets första semla. Två timmar satt vi & fikade, ytterst trevligt.

Har även ikväll varit hos mina kompisar, radarparet Sommer & Jessica hemma hos dom på Hisingen. Jag & Sommer konfirmerade oss tillsammans (samma som med Johan) & har jobbat tillsammans med båda ute på Vässarö. Jag bjöds på kladdkaka (andra kvällen på rad, supersmarrigt!). 

Bra dag, härligt att få umgås med fina människor. Imorgon efter jobbet är jag i Göteborg igen, blir en träft med både Adde & Fredric då.

Bra jobbvecka med andra ord ;)
Bor nu på Clarion Post. Superfräscht hotell!

På trevligt besök i Luleå

 
Landade relativt tidigt i eftermiddags i Luleå. Stack snabbt till gymmet (tränar på Fitness 24/7 och kan då träna i hela norden) & köttade på bra med axlar & biceps. Älskar gymmet i Luleå, stort, luftigt & allt finns.
 
Sen ikväll har jag åkt buss till min kära vän Johan som pluggar på universitetet här. Vi lärde känna varandra under konfirmationen & har även jobbat som konfledare tillsammans. Jag vart bjuden på middag hemma hos honom i hans trevliga lägenhet. Oxfilé med potatisgratäng & fantastisk kladdkaka till efterätt. NOMNOM!

Fick även en guidad tur på campus, kul att spana in universitetet!
 
Oerhört trevlig kväll, guld värt att jag kan få passa på & göra sånt här när jag ändå är ute på stopp, guldkorn i jobbet. 
 Imorgon ringer klockan 04.30... Så är på g till hotellet & hoppas jag kan somna bums!