Panncakes & barbeque

Jag hade en väldigt trevlig dag igår med pannkaksdejt med Klockar-Sara & Kenny, två vänner från mitt gymnasie, hemma hos Klockis i Farsta. 

Bild snodd av Klockis. Blåbärspannkakor med krossad choklad, kokos, sylt & grädde. Matkoma deluxe! Härligt sällskap, intressanta diskussioner & god mat, bra sätt att starta dagen.

____
Efteråt körde jag förbi Gullmarsplan för att hämta upp Lisa. Efter en tur på Systemet åkte vi till Stora Essingen där jag & Henric är husvakt åt hans föräldrar. 
Vi badade, klättrade på taket, grillade hamburgare & drack daqaruies (stavning?) 

- en väldigt trevlig kväll som var välbehövlig för allas parter.En lycklig Urrifix fick såklart en egen hamburgare.

Nej. Det är inte en mini orange dvärgbaddräkt som ligger på marken, utan resterna av en basketboll som Urax har massakerat. 

✈️ Sarajevo

Idag på min standby vart jag utkallad att flyga till Bosniens huvudstad Sarajevo. Jag visste inte ens att vi flög dit, men roligt att få flyga, en för mig, ny destination. Hade supergoa kollegor, bland annat Ida:

Ett land jag mycket väl kan tänka mig att besöka! :)

Och så avslutningsvis en bild från kvällen/natten som har spenderats på en balkong på Essingen. Vi såg den halvbra filmen Robocop med Joel Kinnaman, och sen ett avsnitt av Suits :)

Thunderstorm

Ingen i Stockholm lär ha undgått den tropiska regnstormen som var i eftermiddags. Aldrig varit med om maken i stan, påminde dock om den gången jag var i djungeln i Sydafrika. 

Vart utkallad på jobb mitt i regnkaoset, och åskan ledde till förseningar på Expres tåget. Knas dag, men flygningen till Genéve gick bra iaf. 

Är nu på väg hem till karln & vovven :)