Underbar dag

Det har verkligen varit en bra dag idag! 
Flög ikväll från Luleå ned till Arlanda upp till Kiruna via Umeå. Härliga passagerare & har roliga kollegor. 

En väldigt bra dag & har idag känt mig nästan tillfreds, var ett bra tag sedan jag kände den känslan sist. 

En underbar bild från måndagens hundträning i Skarpnäck.

Happii

Hallojsan! Jag befinner mig just nu i Luleå & kom hit igår kväll med jobbet. 
Så imorse gick jag upp i tid & åt smarrig hotellfrukost med kollegor innan jag gick en timmes powerwalk på isen här i Lule i strålande solsken! Blir på sånt bra humör av ett soligt vinterland, inte klokt!
 


Stack sen till mitt gym (fitness 24/7) som finns här uppe & körde ett rejält benpass. Jag känner mig otroligt pepp på träningen & hela min instagram består nästan bara av fitnessbilder som inspiration. Har även kontaktat en bekant i fråga om att ta lite PT lektioner & satsa mer på träningen & kosten :)
 
Efter dödenpasset så mötte jag upp min kära vän Johan som pluggar här uppe. Han hade precis skrivit sin tenta & såg en aning lättad ut. Så vi käkade lunch på Waynes & strosade runt lite på stan innan han skulle flyga ned till Stockholm (med flyget innan mitt, surt, tycker han kunde ha flugit med mig).  ;-)
 


Nu är jag återigen på hotellet, blir snart hämtad med taxin för att åka till flygplatsen. Blir en kort arbetsdag idag & sover sen i Kiruna! Kan jag gymma på hotellgymmet imorgon :-)
 
 
Trevlig helg på er!


Ledig..

Är nu ledig från jobbet i tre dagar. Vart en lång dag igår men flöt på bra då jag fick jobba med härliga Hanna & vi hade väldigt roligt ihop.

Bild från markstoppet på London Heathrow. 

Idag då, ställde klockan på nio för att hinna gå en långpromenad med Urax innan jag ska äta lunch med min tremänning Andreas. Tanken var god, men vaknade två timmar senare. Jag kan både bli stressad & irriterad när jag sover längre än vad jag har tänkt, men samtidigt känner jag att jag vet att min kropp behövde sömnen & vilan, så det kanske var lika bra ändå.

Nu blir det som sagt lunch med Andreas (Urax får följa med), snabb träff med Danni, gymträning & sen blir det lydnadsträning ikväll med
Michelle & Ramona & hundarna :)