Less.

Är så himla less på mig själv, hur glömsk får man vara? Jag har glömt massor denna vecka. Kort, nycklar & idag glömde jag att ta med mig mitt pass till jobbet. Upptäckte det när vi skulle ut mot planet. Blir så förbanant trött på mig själv, visste inte om jag skulle skratta eller gråta.
Gjorde det sistnämnda. 

Så, inget jobb idag. Rules are rules. 
Får sluta ha så himla mycket i tankarna, känner att jag inte kan fokusera på en sak i taget längre... 

:/
 


Uppgivet-fejs. 

Sthlm marathon

Jag & H kikade en stund på Sthlm Marathon. Första gången jag någonsin har sett det, har ju alla år kollat på komikerfestivalen Skrattstock som går samtidigt. Har dock helt missat det i år, känns jättekonstigt. Hade ändå inte kunnat stanna länge för ska nu börja jobba. Flyger charter till Turkiet & landar 01.30 i natt på Arlanda. Wohuuu! ;)

Igår var jag förresten ute på Snaps vid Medborgarplatsen med Matilda, Helen & Annie. En väldigt trevlig kväll!Handlingsförlamad

Har nästan känt mig så idag. Åkte till Helens hunddagis för att hämta Urax men vart kvar där i fyra timmar & babblade en massa strunt :) 
Lyckades iaf komma iväg & vaccinera Urax, alltid något.

Har sen bara legat i soffan & kollat på Grey's Anatomy & huttrat. Känner mig frussen, så himla kallt nu. Svårt att fatta att det var 24 g i helgen & nu typ 7? 
Hade även bytt om till träningskläder men upptäckte att jag har glömt gymkortet hos en kompis. Fail!

Japp... Jättespännande inlägg om min sega dag...


Får väl ladda inför tävlingarna imorgon! Hejja Urax! :)