Träning är terapi

Jag har varit nedstämd de senaste dagarna & känt mig rätt låg. Så är stolt när jag idag fick till både ett träningspass med Urax och ett gympass för egen del. Att träna när man helst vill stirra framför sig är en stor bedrift, och att då få till två rätt bra pass känns väldigt skönt. 

Urax fick träna freestyle & han var lyckligare än lyckligast. Den hunden gör mig rätt glad ändå.


Gymmet kändes som sagt också bra även fast jag hattade runt med olika övningar. Kort med explosivt löd mottot idag. Har fått till tre gympass denna vecka, känns bra. Vill helst få in fyra per vecka men det är svårt att planera när jag aldrig jobbar samma tid varje dag. 

Imorgon (uppgång 04.30!!!) så ska jag & Urax köra ned till Jönköping för att tävla i barmarksdrag. Matilda, Alva & Maja ska också med så det blir en full bil! Roligt ska det iaf bli, 6 km ska jag & Urax kötta på imorgon med kickbiken så vi lär vara trötta. Ni får höra imorgon om vi överlevde eller ej ;-)

Ikväll var jag ett par timmar på Hellströms på Södermalm med lite vänner på tacokväll. 49kr för nachosbuffé & en öl. Feting-värt!En bild från stafettävlingen på Solvalla i augusti :)

Nej nu hoppas jag John Blund hittar mig bums! Natti natt.

Yesterday


Gårdagens hotellfrukost i Umeå. Nomnom!

En transformation på 30 minuter ;-)

_____
Vart ledig idag (med betalt). Tackar & bockar, få förunnat. 
Så ska ha lite "me time"

Tjing. 

Vackra Stavanger (flög norsk inrikes)

Efter en kort arbetsdag är jag nu på hotellrummet i Umeå:
 


Tänkte dock visa lite bilder från mitt jobbstopp i Stavanger för två veckor sedan. Var ju då & flög fem dagar i Norge med massa vackra stopp. Lite roligt att få se någonting nytt. Sen hade vi sådan fantastisk tur med vädret vilket gjorde hela resan ännu bättre.
Stavanger var en riktigt fin stad - speciellt Gamla stan. Fullt med färgglada hus, inget det andra likt. Jag & kollegan Lotta strosade runt, gick förbi oljemuséet & fikade på en uteservering(!) i solen med färskmalet kaffe. Det var riktigt gott & en mysig upplevelse.
 
Oljemuséet såg ut som en oljeplattform! 
  
Omöjligt att få med känslan på bild, men de vackra bergen längst bort var verkligen en fröjd för ögat!
 
Utsikten från hotellet. Jag var även på hotellgymmet som låg allra högst upp, där såg man även bergen. Fotade men tyvärr vart bilderna svarta därifrån. Helt klart den finaste utsikten från ett gym jag har varit på!
 
På kvällen var jag & Lotta ute med våra piloter & åt middag på en thairestaurang. Himla trevligt när man har sköna kollegor som förgyller ens stopp!
 
Dream teamet med Cissi & Lotta :)
 


Jag ser ut som som ett glatt chipsmongo bredvid Cissi. ;-)
 
Jag flyger gärna inrikes igen i Norge & inser mer & mer att jag måste dit för att fjällvandra. Skandinaviens Nya Zeeland, helt klart. 
Synd bara att det ska vara så förbaskat dyrt där. Världens dyraste land sa någon, skulle inte bli förvånad om det stämde.
 
:)