Vackra Stavanger (flög norsk inrikes)

Efter en kort arbetsdag är jag nu på hotellrummet i Umeå:
 


Tänkte dock visa lite bilder från mitt jobbstopp i Stavanger för två veckor sedan. Var ju då & flög fem dagar i Norge med massa vackra stopp. Lite roligt att få se någonting nytt. Sen hade vi sådan fantastisk tur med vädret vilket gjorde hela resan ännu bättre.
Stavanger var en riktigt fin stad - speciellt Gamla stan. Fullt med färgglada hus, inget det andra likt. Jag & kollegan Lotta strosade runt, gick förbi oljemuséet & fikade på en uteservering(!) i solen med färskmalet kaffe. Det var riktigt gott & en mysig upplevelse.
 
Oljemuséet såg ut som en oljeplattform! 
  
Omöjligt att få med känslan på bild, men de vackra bergen längst bort var verkligen en fröjd för ögat!
 
Utsikten från hotellet. Jag var även på hotellgymmet som låg allra högst upp, där såg man även bergen. Fotade men tyvärr vart bilderna svarta därifrån. Helt klart den finaste utsikten från ett gym jag har varit på!
 
På kvällen var jag & Lotta ute med våra piloter & åt middag på en thairestaurang. Himla trevligt när man har sköna kollegor som förgyller ens stopp!
 
Dream teamet med Cissi & Lotta :)
 


Jag ser ut som som ett glatt chipsmongo bredvid Cissi. ;-)
 
Jag flyger gärna inrikes igen i Norge & inser mer & mer att jag måste dit för att fjällvandra. Skandinaviens Nya Zeeland, helt klart. 
Synd bara att det ska vara så förbaskat dyrt där. Världens dyraste land sa någon, skulle inte bli förvånad om det stämde.
 
:)
zeb:

Vad fint det ser ut :)

Kommentera inlägget här: