Solgarantin

När klockan ringde innan 05 så kände jag mig "so not ready" att gå upp haha. Sov himla dåligt i natt, vet inte varför faktiskt. 
Väl på Landvetter så flög vi till London & vid 07 tog jag dessa bilder, en stor fördel med jobbet är just att man alltid får se solen:


Väl i London Heathrow hade vi rätt gott om tid innan vi skulle åka tillbaka, så jag & mina kollegor gick in i den nya terminalen (2) som heter The Queens terminal. Väldigt modern & stor terminal. Passade på att köpa litet schampookit från Aussie, och handkräm från Fast Food. 


Väl tillbaka på Landvetter har vi fyra timmar till nästa flight, så jag & en kollega har gått upp till Airport hotel för att relaxa i solen & få lite frisk luft.


Lång dag idag, men ikväll får jag träffa H! Wiiiee

World tour of Sverige

Veckans Sverige & hotellturné fortsätter. På en vecka har jag bott på hotell i Lund, Luleå, Malmö & Göteborg.
Just nu sover jag borta mer än hemma  men det skiljer ju sig månad till månad. Under sommaren vart det färre stopp med jobbet men nu till hösten ökas det på igen. I oktober har jag mycket stopp & faktiskt för första gången en Norge slinga. Kommer ha stopp i Stavanger, Tromsö & Bergen vilket jag ser fram emot. Hoppas på bra väder bara!

En bild tagen strax efter 06 imorse, på väg till jobbet! Kom fram till Göteborg vid 13 & bor på Clarion Post, mitt favorithotell när det gäller jobbhotellen. 

Arlanda bjöd på fint väder på förmiddagen.Som vanligt bjöd Göteborg på molnigt väder (det regnade i alla fall inte!) & jag träffade snabbt upp min fina vän Adde. Vi tog en fika, promenerade på stan & badade i takpoolen där bilden är tagen ifrån. Adde är en riktigt bra vän & det är kul att vår vänskap har blivit bättre sen han flyttade från Stockholm till Götet. Nu när jag är i Götet så träffas vi mycket oftare än när vi bodde i samma stad, lite lustigt.

Har ikväll även varit på hotellgymmet som är ett crossfitgym. Rätt förvirrande med konstiga maskiner som jag inte alltid förstår mig på, men köttade på en stund på löpbandet, allt i desperat försök att snabbt försöka få bättre kondition till kommande dragtävlingar. Nämligen så att nästa helg ska jag & Urax tävla i barmarksdrag i Filipstad & helgen efter är det Barmarks SM i Mora. Förra året tog vi brons men är tveksam att vi orkar försvara titeln i år då vi är i sämre form. Men hoppas gör jag!

Från dragtävlingen på Solvalla.

___

Borde somnat för länge sen. Upp dödligt tidigt!

Oldie