Göttlaborg

Efter en kortare arbetsdag tur & retur till London landade vi i Göteborg vid 12 tiden. Götet välkomnade oss med snöblandat regn - i sidled! Hujedamig! Ta mig fasiken nästan jämt kasst väder när jag kommer hit 😜. 

Men(!) det sprack upp under eftermiddagen & bjöd på strålande sol - tack Götet! 

Stack direkt till gymmet & hade ett sjukt bra träningspass och efteråt träffade jag min vän Adde. Han pluggar här nere vilket är perfekt - då vi ses oftare nu än när vi bodde i samma stad. Vi gick och åt middag på Burrito (där jag såklart åt en Burrito) för att sen ta en fika på Kronhuset - ett mysigt café på en innergård. Vi satt mot husväggen & njöt av värmen, jag kunde till och med sitta i bara linne!

Ligger nu i hotellsängen & kollar på Grey's anatomy, det är sjukt spännande just nu!

Efter morgondagen går jag på fem dagars ledigt, ska bli riktigt gött må jag säga.

Tjing!

You better work bitch

Alohaa i vårsolen! Befinner mig än en gång i Göteborg, mitt andra hem känns det som ibland (blir tre gånger denna vecka iaf). Det är mycket jobb just nu men gör inget då jag är tacksam att jag kunde byta jobbdagar med mig själv. Skulle ha varit ledig sön-mån men bytte så jag jobbade även dom dagarna men får fredag & lördag ledigt! Så tacksam för jag ska gå på hundkurs på fredagen och tävla i Västerås på lördag. 
Känner mig dock en aning trött då mitt schema enbart består av tidiga mornar just nu (och en månad framåt). Vi pratar uppgång mellan 04-05 varje morgon- hujeda mig!

Idag somnade jag te,x direkt i taxin från flygplatsen till hotellet. Gött med powernap!

Väl när jag skulle ut & promenera upptäckte jag att jag hade glömt att packa med mig en jacka. Så gick in i Nordstan (vårt hotell ligger precis bredvid) & hittade denna snygga jacka på Vermo Moda. Dom hade öppningserbjudande så den var 200 spänn billigare - taget!


Har även unnat mig ett par äkta Raybans! Så många år som jag har velat ha ett par (köpte rätt många fejk kopior i Thailand...) så känner mig glad just nu!

Götet visade sig för en gångs skull från sin bra sida med strålande sol! ☀️

Massa agility

Ja det har blivit mycket agilityträningar den senaste tiden, samt några tävlingar. Helgens tävling gick dock åt flanders, så igår efter jobbet (slutade redan vid 10!) så åkte jag & Johanna ut till Nacka brukshundklubb för att träna på det som inte hade gått vägen på tävlingen.

Det är verkligen en rolig sport & Urax tycker det är såååå kul!Söta Hugo :)

Johanna & Kryddan.
Nu blir det jobb igen! Sover i Göteborg tre  gånger denna vecka😜