Tvekan dödar

Så kan man väl kalla min helg med skojiga ord 😂. Borde egentligen ha lagt mig tidigt igår & fixat en massa saker, istället mötte jag först upp Malin på Rich förr en öl, och sedan tillkom ett större gäng för att fira My's födelsedag! Slutade med att vi hamnade på Solidaritet eller "Sollan" som det kallas av locals😜. (Vilket jag verkligen inte är).
Det var väldigt trevligt & vi svängde runt på dansgolvet ett bra tag. Verkade dock som om "Sollan" bestod av nyblivna 18 åringar & killarna såg så unga ut att jsg funderade på om dom ens har fått pubishår. Korta var dom också, i mina klackar kände jag mig som en jätte bredvid alla. (Nåväl, jag blir runt 186cm med klack men de flesta var runt 1.70?)
Hade lust att slinka ned lite kosttillskott i deras drycker. 😄
(Och apropå att slinka ned något i dryck, Danni bad mig smaka på hennes öl & den smakade verkligen sjukt konstigt. Hon hade ställt undan den i någon minut & den smakade verkligen sprit efteråt. Spottade snabbt ut det & en ny öl beställdes för hennes del. Man ska verkligen aldrig släppa en dryck utan uppsikt!) 

Michelle, Malin, My, Annie (under benen😄), Moi & Danni!Vart bara några timmars sömn för min del innan klockan ringde vid 06 & jag begav mig till Nynäshamn för att tävla agility! Här maxskedulerar jag min helg helt klart!

Urax med Trolla & Molly.

Det har verkligen varit en rolig tävlingsdag med två lopp för vår del i hoppklass 2. Tyvärr vart det lite stolpe ut på båda loppen med ett fel i vardera lopp, men riktigt snygg under tiden & är verkligen nöjd med honom! 😄
Nu blir det gymträning följt av dejtkväll med min karl, har inte träffat honom på en vecka! 


Segway, Grönan & tävling

Tjollahopp gummisnopp! 

Fullspäckade dagar är över, mer fullspäckade dagar väntas. Känns lite som ett marathon just nu, så ser verkligen fram emot segelsemestern i Kroatien i slutet av september!

Har nu jobbat fyra dagar på flyget, och i söndags jobbade jag även för mitt gamla jobb Upplevelsepresent tillsammans med min homie Matilda. Vi höll i prova på Segway på ett motorcykel event på Gillinge. Från att vi öppnade till stängde var det folk & kö konstant vilket var jätteroligt & tiden flög iväg. Fick dock nästan tunghäfta efter ett tag, efter att ha sagt samma instruktioner till den 100e personen i rad 😂.

På väg till UP kontoret tidigt i söndags morse.Älskar att åka Segway! Det är KÖNGLIGT! Jag önskar mig lätt en i 25 års present (och jaa.. Jag vet att jag kan få en bra bil för de 80.000kr istället men det är ju inte lika coolt). 

I söndags förresten var jag på Gröna Lund igen för umgås med bästis Boa och Bea med deras sambos. Dom bor ju alla i Gävle men var i storstan för ett helgäventyr ;)Jag & Bowie 😘. Det är så frustrerande att vi ses så sällan som vi gör... 

Annars i veckan förutom jobb så tävlade jag & Urax i lydnads klass 1 igår och drämde till med en andra plats & 178 p (av 200). Bästa fluff som jobbade trots skott i fjärran (svårt med en skotträdd hund). 


Nu ska jag & Malin iväg på shoppingäventyr - ska inhandla det mesta till min 25 års fest nästa helg! Woop woop. 

Tankar.

Livet alltså. Vad fort det går. Även när jag försöker utnyttja dagarna så gott det går, och ta vara på de små sakerna i livet så går tiden fort iaf. 

Sommaren börjar tyvärr lida mot sitt slut, även fast det känns som den kom igång först nu de sista veckorna (bortsett från den supervarma veckan i början på juli). Det har mest känts som en låång vår, och jag är inte alls redo för hösten. Som tur är händer en del roliga saker i september. Jag fyller 25 (ångest!) men kommer fira födelsedagen i Kroatien. Inte helt fel!
Kommer även ha en stor brakfest om ett par veckor för att fira ålderns höst, så sitter och stressar lite över den. Jag har nästan ingen ledig tid fram till nästa helg . För nu när jag jobbar så sover jag borta hela tiden vilket gör det svårt att förbereda & fixa saker som behöver göras. 

En bild från stranden igår i Luleå. Lånade en cykel på hotellet & gav mig iväg på en tur. Betydligt svalare i Luleå än i Stockholm, men jag ska minsann suga ut det sista av den här sommaren! 😜☀️
____

Hösten kommer som sagt med stormsteg. Jag har lite tankar på förändringar och framtiden får avgöra om det blir så eller inte. Men det är svårt att veta vad jag vill göra egentligen. Världen erbjuder så himla mycket, med miljoner alternativ. Jag kan bli stressad över alla möjligheter som jag aldrig kommer hinna utnyttja. 
Stressen att vilja hinna allt är nog inte så sund. Men jag vill inte ligga på dödsbädden och känna att jag ångrar någonting .


Kanske djupt inlägg denna tidiga morgon. Iaf lite tankar som snurrar.