Ny layout

Har äntligen gjort en ny layout till bloggen, om den inte syns så tryck på uppdatera.
 
 
 
Idag har det varit en lugn dag. Hängt med Lisa som kom över på lunch samt så drog vi till Systemet i tid så vi slapp kriga med hela svenska folket. Tyvärr ska vi inte fira nyår tillsammans i år, jag önskar verkligen att jag kunde klona mig och vara på två fester samtidigt. Men jag ska fira med H och Vässarövänner på Marcus landställe i Rimbo. Vi var där för två år sedan och jag vet att det kommer bli en trevlig afton med god mat!
 
Annars har det inte hänt mycket idag. Urax har bara fått vara ute och rastat sig. Han är ju skotträdd och idioter börjar ju smälla i tid och otid innan det ens är nyår, så vågar inte vara ute på promender med honom. Fattar verkligen inte grejen - jag älskar också fyrverkerier men då ska det vara stort och maffigt som farbror staten betalar. Att glo på en låda som fjuttar runt och mest låter roar mig inte alls. Och det skrämmer så himla många hundar och andra djur att det verkligen inte är värt det.
 
Nä, så därför åker jag i morgon förmiddag till mamma i Gnesta där Urax ska få bo i några dagar. Där är det lugnt och tyst så han blir väl skyddad...Stackarn :/
 
 
 

Tävlingsåret 2015

Jag brukar ju alltid göra en liten årsresumé här på bloggen & det ska jag lyckas hinna med också. Men gör en liten egen kortare variant angående tävlingsåret med Urax. 
Vi har tävlat officiellt i fem olika sporter & det krävs både tid & engagemang att lyckas i många olika grenar. Istället för att verkligen bli bäst på en sport så blir vi helt okej i flera 😂.


Som vanligt hade jag gärna tävlat mer men har ett jobb som kommer i mellan. Men detta hanns ändå med):


* Fyra raka första pris i lydnadsklass 1 och tog därmed diplom.

* Silver i HTM & brons i freestyle på Ungdoms SM. 

* Uppflytt till klass 2 i HTM.

* Kvalad till Agria freestyle cup på hundmässan.  

* Vinst i ena agilityloppet på Ungdoms SM. Annars en pinne i vardera klass men med många fina lopp. 

*Två uppflyttade resultat i rallylydnad (nybörjareklass) på två starter. 😄


Jag hoppas 2016 kan innehålla fler tävlingar (tvekis dock) & har mål att ta diplom i lydnads klass 2, komma till trean i agility (hoppklass) samt ta freestylechampionatet. 

Hårdträning ftw! 😄 Tur att jag har världens bästa fluff som tycker all träning är kul :)Vill ni läsa mer om Urax & vår träning spana in min hundblogg www.laekenois.wordpress.com

Promis & Nelly-köp

God morgon! Var tyvärr hemma från jobbet i två dagar då jag inte mådde så bra, konstiga kropp! Men nu känner jag mig mycket bättre & är på väg för att jobba årets sista arbetsdag. 
Därför får det bli premiär för en ny "smile skylt" som vi på SAS bär. (Finns väldigt många olika & brukar byta skyltar beroende på humör).

Har lust att brista ut i sången varje gång jag ser skylten 😂.

Slänger även in några bilder från den lugna promenaden igår när det äntligen kom sol till huvudstaden! Så mysigt. Önskar verkligen att vintern kunde stanna nu.En lycklig hund ;-) Han åt så mycket snö av ren glädje att han spydde en halvtimme senare... Urax^^.

På kvällen hämtade jag ut paket från Nelly som jag har beställt. Fem klänningar varav fyra som tur var passade. Nelly är ju kända för att ha väldigt små storlekar & ena klänningen gick verkligen inte, men dom andra behåller jag. Tänk er en varm sommardag, men solbrända ben. Då jäklar kommer dessa passa suberb!

Tråkigt bara att behöva vänta ett halvår ... 😂