MorgontröttLa upp denna på min instagram i morse (det är fortfarande morgon..!!) 

När klockan ringer 06.40 på en ledig dag för att jag ska iväg & träna agility i en inomhushall i Södertäljde undrar jag om jag är väldigt målmedveten med min hobby eller bara dum i huvudet. 

Ryggpass & tatueringstankar

Hejåhå! 

De senaste dagarna har bestått av jobb & jag hamnade i Umeå igen. I lördags när jag var där spelade ju grannarna fiol halva natten, och nu senast så hade mina närmsta grannar "samkväm". Jäklar vad dom höll på & lät, och flyttade sig runt i rummet. Visste inte vad jag skulle göra. Knacka på kanske, men var rädd att dom skulle bjuda in mig ;)
Dom var riktigt uthålliga iaf, men till slut verkade dom båda komma & höll tyst efter det. *puuh*. 
Reminder till er alla - det är lyhört på hotell^^.


Sen har jag redan uppnått målet med att träna minst fyra pass i veckan på gymmet. Har tränat samtliga dagar denna vecka & det känns riktigt gött! Det gäller helt enkelt att utnyttja den tiden man har. I tisdags hade vi fyra timmars break mellan flygningarna på Arlanda, så passade på att träna på Sats som finns där. Vi får nämligen låna kort & träna, perfekt ju! Lyxigt också att få träna på arbetstid. 
Idag tränade jag rygg tillsammans med Matilda vid Fridhemsplan och det kändes väldigt bra. Tungt var det, då det var (tyvärr) länge sedan jag fick till ett pass som enbart gick åt till rygg. Men jag kände mig ändå starkare än vad jag gjorde sist!Detta är en hatövning, men jäkligt nyttig. Här om något kommer jag lättare kunna märka framsteg, för det är riktigt tungt i dagsläget.


Har sen spenderat resten av dagen tillsammans med Ramona. Jag följde med henne till Inkas tatueringsstudio då hon skulle göra sin första tatuering idag & behövde någon som kunde hålla i handen. Hon fick sin tatuering uppmålad på två olika ställen, och då hon inte kunde bestämma sig för vilken hon ville ha så valde vi att hon fick åka hem och tänka på saken. Man ska ju ändå ha tatueringen i resten av ens liv så är nog klokt att tänka en extra gång vart man sätter den. 

Jag vart själv riktigt sugen & funderar på att göra en minitatuering ovanför foten nästa gång hon ska dit. Hihi!

Vi har även tränat lydnad med hundarna på Lidingös brukshundklubb. En bra dag med andra ord!👌


Juste,  jag har äntligen köpt en ny träningsväska. Har dregglat efter denna på MM Sports hela månaden & hann precis köpa den medan den var på rea!

Man kan även ha den som ryggsäck vilket är perfekt. Lite lustigt, för några år sedan ägde jag ingenting som var rosa men nu har har börjar gilla färgen. Speciellt som detaljer. 

Night quotes

Kategori: Citat Taggar: citat, tänkvärt;