Blondie

Oh är så lättad! Fick en snabb friss-tid hos Af Stockholm inne i stan, och var där här om dagen för att få hjälp med mitt gula hår. 
Fick proffsig hjälp av duktiga Anette och är numera väldigt blond , men blond! 😜 Min tanke från början var ju inte att behöva bli så här blond, men det är en miljon gånger snyggare än hur jag såg ut förut. 
Anette fick även försöka klippa håret ordentligt då den förra frisören gjorde ett kasst jobb även där. Så känner mig "korthårig" men det är fräscht. 


Tur att det finns duktiga personer i  branschen! 

Kanske svårt att se på bild, men jag hade gulare hår förut med brun(?) nyans. ⬆️

Nu blir det en tripp till gymmet denna sega dag. Imorgon börjar jag jobba igen, ska bli skoj! 

There is a can in cancer

Jag har redan förmedlat glädjen & beskedet på sociala medier men får ta & skriva även här - farsan är cancerfri! Så gött så gött! Och extremt välförtjänt! 


Även statusen som har slagit rekord under alla min år som flitig fb användare ;-)

____

Även fast prognosen har sett lovande ut så är det ju oerhört skönt när slutbeskedet väl kom! Nu är det dags för fortsatt rehab och sen någorlunda i framtiden blir det lite fler operationer, för att rätta till lite missar som har hänt under alla de operationerna han redan har varit med om. 

Men allt går åt rätt håll & det är det viktigaste!

Å idag blev det lunch på Fåfängan! Var säkert 10 år sedan jag var där sist. En fin utsikt över Stockholm som jag rekommenderar! Lite pricy är caféet allt, men man betalar ju för utsikten 😄. Detta betyder iaf att jag börjar jobba igen på torsdag. 1,5 månad har jag varit hemma från jobbet för att hjälpa pappa, men nu behövs jag inte längre. Känns både bra & lite nervöst faktiskt.

Men blir väl bra att få lite rutiner igen, så långt det nu kan gå när man jobbar som flygvärdinna. 😜

😂😂Händer alltid mig & Lisa när vi har våra middagar (läs igår). 😜