Ostrukturerade tankar

Det finns miljoner med möjligheter i livet, saker att uppleva, människor att träffa, känslor att känna osv. Det finns så mycket att jag blir överväldigad. Vad ska jag göra när jag inser att jag inte kan göra allt? Jag vill inte tänka tillbaka på mina unga år & känna att jag inte gjorde tillräckligt, men samtidigt så kan viljan & stressad av att vilja göra allt att jag blir passiv.


"Lev utan ånger" tror jag inte heller någon riktigt lever av. Såklart man gör dumma saker, saker man ångrar. Men förhoppningvis gör jag inte om samma idiotgrej igen utan lär mig av den.  


För att tappert försöka knyta ihop den förvirrade säcken så måste jag bli bättre på att fokusera på en sak i taget. Att inte alltid försöka hinna göra allt. Att ha dagar som är oplanerade. 


Dagarna man inte alltid minns är också dagar som behövs, för sinnet. För kroppen. 
Dagarna flyger förbi

Hejåhå! Äntligen har värmen kommit & jag kan ha shorts på mig! Bara det är en lycka i sig, älskar att ha shorts! ;)

Veckan har flutit på snabbt och i torsdags åkte jag & pappa ned till Gnesta för att hälsa på mamma & Lars-Åke. Det var pappas första utflykt sen operationen & det vart ett väldigt trevligt dygn! Dom bor himla mysigt ute i skogen. Jag & Urax gick långpromenader & Urax vart attackerad av en miljon fästingar. Nä, men vi plockade runt 50 levande fästingar på honom efter en promenad. VIDRIGT är ordet! Vad är dom äckliga djuren till för?


I fredags fyllde min karl 28 år, det firades lugnt hemma hos hans föräldrar på Essingen med massa mat & presentöppnig. Äntligen lyckades jag pricka in en bra present - br2 seglarbyxor från Musto. Han blev riktigt glad & överraskad så det kändes skoj!

Suited up! 

Vi lyckades även efteranmäla oss till en supertrevlig lydnadstävling i helgen där vi lyckades ta två första pris så Urax har nu fått diplom i lydnads klass 1! Känns himla roligt, är stolt över min fluff!
Nu sitter jag med Urax hos veterinären & väntar på att få honom vaccinerad medan pappa är på en vårdcentral bredvid för att ev ta bort stygnen. Ska bli så skönt när allt är klart & han är helt återställd igen. Heja papsi!Midsommar!

Hej svejs! Tänk att det är den 21 juni och det är fortfarande ingen sommarvärme? Hallåååå efterlysning!!! 

Att midsommar igen skulle bli 13+ & regn hade meteorologerna flaggat för länge men i det sista hoppades man ändå att det skulle bli fint. Jag började midsommarafton hemma hos pappa och senare på eftermiddagen åkte jag, Henric & några vänner ut till Saltarö utanför Värmdö. Johanna mötte oss med sin lilla motorbåt & körde över oss till Björnholmen.

Lagom peppad att åka i regnet utan skydd ;-)

Johanna & hennes släkt äger massa olika hus i området och alla har egna midsommarfester men med en del gemensamma aktiviteter, som dans runt stången, fotbollsmatch & vid midnatt även live band på bryggan!

Vi i "Johannas gäng" var runt 20 pers varav jag kände hälften sedan innan. Mycket Vässarömänniskor (alltså i grunden scouter, något jag själv har varit i massa år. Sjöscout var jag ska jag tillägga - mycket coolare😄).
Jag firade midsommar på Vässarö från att jag var 14-21 år och det här var det närmsta Vässaröfirande jag kunde komma.

Sussi, Josefina, jag, Josephine & Kajsa. Alla Vässaröbrudar😜.


Vid ett tillfälle rymde ölen. Trots bra räddningsarbete försvann tre av Josephines öl. Det lustiga var att senare på kvällen stod vi & pratade med en kille från en annan stuga & jag berättade att hennes öl flöt iväg. Då visade det sig att han & hans vänner hade fångat upp just hennes öl när dom kom åkande med båten & hade lagt upp det hela på instagram. Vad är oddsen? 😂
Så hon fick tillbaka sin öl!


Fotbollsmatch på liv & död.


Vi körde även en lyckad 5 kamp. Johanna, Marcus & Tunkis hade organiserat det hela så pass bra så det fanns aktiviteter hela tiden, vilket gjorde att man inte tänkte på det dåliga vädret. 

Vid 20 tiden vart det god mat och som sagt vid midnatt vart det live band och dans på bryggan :)Vid 5 tiden vart det bastubad - en idé jag tyckte lät hur kul som helst innan jag kom ned i det iskalla vattnet! Men årets första dopp är iaf gjort!


Ironiskt nog bjöd midsommardagen på sol... 😄

Groupie med Frida, Jossan & Plexus!

Ett kort besök i skärgården men det gjorde mig himla gott. Att bara få pausa allt, vara helt i nuet & skratta en massa med härliga människor! En midsommar jag kommer minnas länge.