Kick off mondayRegn, regn & lite mera regn. Men inte stoppade det oss från att gå en två timmars promenad i skogen med Siri och hennes hundar. (Ska erkänna att om jag inte hade haft sällskap hade jag absolut inte gått lika långt). Väl hemma behövde en väldigt skitig Urax en rejäl uppfräschning så han fick vara med på Mimmis spa!
Kanske inte lika uppskattat från Urres sida😜.


Ett kortare gympass vart det också på "mitt" hemmagym i Hammarbyhöjden. Har tränat på väldigt många olika fitnessgym den senaste tiden så var ett tag sedan jag var i "min" anläggning. Lite mysigt ;) Vart iaf fokus på bröst & triceps och är nu på väg till H för en sen middag. 
Lite annat har jag även hunnit med idag, så känns som en rätt produktiv men hyfsat lugn dag. As gött!

(Har för övrigt känt såhär idag:)


Roadtrippin'

Har blivit en del roadtrips på senare tid (juste, sista delen av Englandsresan kommer). Skrev igår att jag var på väg att flyga ned till Köpenhamn, vart vändigt spontnat alltihop men vad gör man inte för sina nära & kära. Henric var nere & hälsade på några kompisar & skulle köra upp kompisen bil till Stockholm på söndagen, men i lördags kväll fick han otroligt ont i magen. Så när jag pratade med honom igår bestämde jag mig att han inte fick köra den långa vägen hem själv i det skicket, så jag flög ned. Jag använde mina id biljetter (jobbförmån) & köpte biljetten mindre än en timme innan planet gick.Tänkte att jag skulle unna mig en dyr Starbucks kaffe & blir lika besviken varje gång. Jag förstår inte hajpen? (Hypen??)


Det må vara en människas kortaste visit i Danmark. Jag var ute på nolltid, mötte upp Henke utanför & sen körde vi direkt över till Sverige. När jag har mina turn arounds på jobbet kan det ta längre tid ;)
Vi svängde förbi jättegallerian Emporia i Malmö & gjorde några stopp på vägen. Det var rätt tråkig körning med regn & rusk, men att köra en Volvo xc60 var en spännande upplevelse! I stort sett självstyrd, den bromsade samt ökade farten beroende på hur bilarna framför körde. En märklig upplevelse när bilen accar av sig själv!

Vi var väl hemma vid 01 i natt. En spontan roadtrip med babe vart ju rätt bra ändå :) 


Tävling & Köpenhamn

Igår vart det agilitytävling i Strängnäs! Solen sken, massa härliga vänner fanns på plats & jag hade en bra känsla i kroppen! Jag vet inte om jag har skrivit att jag går en tävlingspsykologikurs just nu, med inriktning på just hundsporter? Den har iaf hjälpt mig väldigt mycket hur jag ska ändra mitt tankesätt gällande tävling (och även träning). För en månad sedan skrev jag en visalusering om hur jag ville att det skulle gå till på en tävlingsdag, och igår höll jag min planering och det gav utdelning! Äntligen kom jag & Urax nollat runt agilitybanan (felfria) och tog vår första pinne (uppflytt) i agilityklassen! Sexa av 60 hundar kom vi och det kändes riktigt bra! Jag är väldigt stolt över Urax men även över mig själv som hanterade situationen så bra, och jag var aldrig nervös.


Även hopploppet i klass 2 gick bra, fast det blev en disk. Men är ändå väldigt nöjd med loppet!
På kvällen sen kom Matilda & Helen hem till mig för taco & vinkväll, supertrevligt!


Matilda &'lilla Earnie.

____

Nu är jag ute på Arlanda, vart väldigt hastigt bestämt för ett par timmar sedan att jag ska flyga privat ned med mina id biljetter till Köpenhamn, för att möta upp Henric. Han har varit där i helgen & ska idag köra upp en bil därifrån till Stockholm, han vart dock sjuk igår & behöver hjälp hem. Eller jag sa att han behöver hjälp, så är nu på väg dit, ska strax boarda planet. Så gick det med min lugna & oplanerade söndag ;)