Tuff


😂 som sagt - benträning idag & jobbar nu fem dagar i klack. Smaart Mimmi! 

No pain no gain

Yepp! På mindre än 24 timmar har jag varit på gymmet för två olika pass: rygg igår & ben idag. 

Jag hade min hittils mest aktiva träningsperiod från november förra året till typ augusti? Som jag skrev tidigare i veckan så har denna höst bestått av olika ursäkter för att inte träna regelbundet och jag är nu trött på detta. Jag mår inte bra när jag inte tränar & jag tenderar till att äta ännu mer junk food & socker när jag inte tränar. Inte logiskt alls. 

Till slut tar det stopp för mig. När kroppen är så fylld på socker att blodet känns tjockt, förstår ni hur jag menar? 
I lördags åt jag bara tårta hela dagen, till lunch & middag. Vart bjuden på tårta på två olika fester, och jag kan ju inte säga nej utan moffar i mig tårta som om det inte finns någon morgondag. Jag brukar säga att jag har bulimi utan att spy. Men hetsäter gör jag ändå, oavsett vad jag äter för något.

Okej, det var en parantes. Men igår kände jag att nu är det nog & trots min superaktiva helg gick jag med bestämda steg till gymmet. Idag vart det först Powerwalk med Urax & sen ett benpass. Känns riktigt gött trots att benen gör ont redan nu. Veckan som kommer är rätt hektiskt med jobb, styrelsemöte & mitt glöggmingel på lördag, men två pass ska jag iaf få till denna vecka. Sociala helgen !

Den här helgen har flugit iväg i ett naffs, var det inte nyss fredag liksom? 
Om jag ska beskriva helgen i ett ord blir det: socialt! Har inte varit ensam många timmar om vi säger så. I fredags körde jag & Urax till Uppsala för att hälsa på Jonna som har flyttat dit! 
Vi hade bokat in ett träningspass med hundarna i en hundhall där freestyle stod på schemat. Vi ska båda tävla på Stockholms hundmässa om två helger & behövde (behöver fortfarande) träna inför detta. 
Tyra, Zoya & Urax. 😄 

Väl tillbaka i Jonnas lägenhet lagade hon hemmagjorda hamburgare & vi hade en riktigt trevlig kväll där vi snackade non stop till sent på natten!
Sen kom lördagen & efter lunch åkte jag därifrån för att gå på en inflyttningsfest på Lidingö hemma hos Emelie. Hon bor i en cool lägenhet och bjöd på tre sorters tårta - jag var i paradiset med andra ord! Det vart trevliga timmar men snack & sällskapsspel med det här gänget:

Emelie, jag &  systrarna Frida, Ebba & Malin. 😄😂😂 De snygga blondinera!Frida provar Emelies present😜. Ett måste i allas hem ^^.

Sen bar det vidare för mig till Sundbyberg & hem till Marcus & Johanna för att fira Johannas födelsedag. 
Det var väldigt trevligt att träffa mina "Vässarö vänner" då det var ett bra tag sedan sist. Känns synd då vi var duktiga på att ses flera gånger i månaden under flera år. Det är väl det som är det tråkiga ju äldre man blir & folk skaffar krävande jobb eller börjar plugga. Tiden finns inte där på samma sätt.. Men det uppskattas iaf när man väl ses! 😄 Fick dock inga bilder därifrån men sent vart det. Kom hem 05 i natt... Så var det bara pang på't igen då jag hade bokat in en timmes agilityträning med Ramona, Pavlina & Seykal i Älta😜.Två suddiga bilder vart det😂. Nä jag var ingen fotokung denna helg inte! Så kan det gå när man har roligt ;-)

Å nu är jag hör & häpna på gymmet & skriver mellan seten. Ska tvinga mig igång nu igen med träning, fan skärpning. Lat säsongen är över! 👊