Go Pro från Kroatien

Kroatien del fyra

Något senare fortsätter jag med att visa bilder från seglingen i Kroatien. Men kväll ville vi lägga till vid den populära ön Hvar, men hamnen vi hamnade vid var en besvikelse. Bara en massa båtar, två restauranger & ett duschställe. När vi la till råkade en lina fastna i motorn så vi fick alla hålla på att snorkla & försöka skära bort tampen med knivar. Pinsam entré på jag säga 😂
Skrattattack deluxe med ugly face ;)

Morgonen efter började det SPÖREGNA ! Vi åkte ut och jag blev sjukt illamående & kräkfärdig... Ingen rolig dag med andra ord.


Tvingade in oss i en hamn för att jag mådde dåligt. 😂 Så jag tog mig en långpromenad medan grabbarna höll sig till båten.
Så helt plötsligt var det fredag & vår sista segeldag! Å äntligen fick vi syn på delfiner!!!!!! (AAMAAGAAD). 
Fyra stycken såg vi, men självklart vart ljuset fel i mobilen när jag skulle fota, så allting vart blått. 😳 så tyvärr kan jag inte bjucka på en tjusig delfinbild, däremot en bild på hur glad jag blev:


Det vart även standard att jag tog powernaps en gång under dagen, och när jag vakande upp hade Jörgen hittat in i en fin vik med extra turkost vatten & Henric hade precis lagat färdigt en supergod lunch! Min pre-birthday day med delfiner & lyxlunch gjorde verkligen susen! Vi snorklade även en del & dök från båten. Lovar att bjuda på bilder från Go Pro:n lite senare. 


Jag vägrade även att ge upp hatten. 

En vacker regnbåge fick vi även se på väg in till hamn där vi skulle lämna tillbaka båten. Vi fick dock sova i båten en natt till vilket verkligen var schysst. Hamnen var bedårande vacker med magiskt ljus:

Så kom dagen, 26 september. Jag fyllde 25 år & vaknade upp i förpiken med stel kropp. 
"Det är nu det börjas. Ålderstecknerna".

Vi sa hejdå till båten & tog en latte vid hamnrestaurangen. Medan grabbarna sprang runt & fotade yachter passade jag på att svara på alla grattishälsningarna som trillade in på Facebook. 

Min soulsistah Ramona delar min födelsedag, så jag & Henke skickade denna fina bild på oss till henne som grattis ;)

Vi kan se normala ut också, men hur kul är det?

Vi tog sedan en taxi till vårt hotell, som jag trodde skulle ligga i Split men som istället låg i Rogoznica(?), typ 1,5 timme från Splittan. Ett superfint hotell verkligen, med jättetrevlig personal & fantastiskt god mat! 
Tyvärr låg det lite väl off för min smak, jag hade gärna utforskat mer av Split & kunnat gå ut & festa. Men eftersom hotellet låg i ett turistställe vart allt dött, eftersom vi var i slutet på säsongen. Snopet, men fick ta det för vad det var. 
Lyxigt var det iaf & jag fick tid för lugn & ro.

Slut på näst sista delen av resan! ;) 😄

Intensiv helg! :)

Antingen sover jag tolv timmar & gör ingenting en hel dag, eller så sover jag fyra timmar & gör allt. Det kallas för balans... (?)

Skämt åsido, även fast det egentligen är sant. Helgen har flugit förbi & mycket har hänt. I fredagskväll var jag, H, Jimmy & Lisa på Flippin' Burgers vid Odenplan & åt amazing hamburgare. Vi  fick köa länge (som stället i London förra helgen) men det var det värt! Sen vart det lite biljard på ett ställe i närheten. Jag träffar antingen inte bollen alls eller så sätter jag ned två bollar. 
Det var det här med balans va?


I lördags åkte jag tidigt till Bro Håbo norr om stan för att tävla rallylydnad med Urax! För er som inte vet vad denna hundsport är, Google it. Svårt att förklara helt enkelt. Men bra  gick det iaf, på ena tävlingen fick vi 90 av 100 poäng & på den andra fick vi 99 p! Bästa U! 😄

En stolt Urre!

På eftermiddagen var vi med på en agilitykurs i Skarpnäck för bästa Eva Marie! Kände att vi fick med oss mycket hem & Urax somnade snabbt den kvällen om vi säger så.

I söndags ringde klockan okristligt tidigt , men vad gör man inte för att tävla agility i Fagersta i Dalarna? 😜Jag hämtade upp Ramona & Camilla som var mitt resesällskap. Tävlingen flöt på bra, tyvärr vart det inget bra resultat för mig & Urax. Han kändes snarare frustrerad (men taggad) men jag kände inte igen honom på plan. På promenad i de dalska skogarna.

På kvällen var jag på middag hos Tina, min kompis som jobbar som reseledare & som jag hälsade på på Mallis i somras. Hon är hemma en vecka innan hon drar vidare till Jamaica, hur coolt? Danni & Linni var även på middag - alltså det gamla gänget. Var en supertrevlig kväll helt enkelt! Att vi alla har gått olika vägar i livet men ändå i vänner, jag älskar det. 

Å nu är det jobb som gäller! Två dagar med inrikes, lätt som en plätt!