Full rulle

Tiden flyger verkligen förbi, på söndag är det första maj? Å min fråga till det är: VAD HÄNDER MED VÄDRET!?
Vart är våren? Visst brukar det komma någon hagelskur & dåligt väder i april, men det har ju inte varit varmt en enda dag? 
Det var fasiken varmare i oktober än nu! Tragiskt är det. Så jag flyr till varmare breddgrader i morgon då min tredje långflight går av stapeln, till Los Angels!

Annars i veckan då? I lördags åkte jag & Henke till Solnahallen och tittade på träningstävlingen Tyngre Classic. 
Henkes kusins kille Alex ställde upp i mans physic & vi var där för att heja. Massa snygga vältränade karlar - inte mig emot.Värdelös mobilbild. En liten bilselfie! 😜

Annars har det blivit en del hundträning i veckan: agilitykurs i måndags & annars har vi tränat lydnad varje dag inför nästa helgs tävling i klass 2. En sväng förbi gymmet hann jag äntligen med idag också. Jag har tappat i muskler, motivation, tja allt. Men jag vill komma tillbaka . Å ibland gäller det bara att tvinga sig själv för att vanan ska bli ett faktum.
Å nu tvingar jag mest mig själv.


Är nu så hungrig så jag mår illa. Så pass att jag förvandlar människorna på tunnelbanan till hamburgare. På den nivån. 

Blah.

Cus we got more bounce in California

Ååh! För drygt två veckor sedan flög jag min andra långtur, och denna gång till Los Angels! 
När jag fick aprilschemat och såg att jag skulle dit, inte bara en gång utan två gånger så tänkte jag ändå inte så mycket på det. Jag tänkte mer på den längre arbetsdagen och vad jag skulle göra ombord och inte så mycket på att jag äntligen skulle få flyga till staden som jag har velat besöka i så många år. 

Flygresan gick bra: jag fick jobba i business och lära mig hur det fungerar där. SAS har en otroligt fin business med fantastiska säten, god mat och med en hög kvalité. Det är verkligen en produkt man kan vara stolt över. 

Lite fruktstund ombord ☺️. 

När vi väl hade landat och satt i taxibussen började jag äntligen inse att jag var i LA. Vårt hotell ligger vid Venice beach och jag fick ett hotellrum med utsikt mot Marina del Rey. 


Cirka en halvtimme efter vi hade anlänt möttes vi i crew:et upp i lobbyn för att gemensamt gå ut och undersöka omgivningen. Alla utom en följde med, vilket betydde att vi var elva stycken! 
Vi gick ned till stranden och strosade längst med esplanaden och tittade på allt som fanns. Jag fick nästan nypa mig själv i armen, tänk att jag faktiskt var där?!


Det finns så många intressanta människor vid Venice om vi säger så🙈😂. Fanns även "the Green doctor" där marijuana säljs som läkemedel...

Vi stannade till på en bar för lite nachos!

❤️Älskar min selfiepinne! Så härligt töntig men praktisk!

Alltså denna strand! 😍 Så sjukt mjuk så den nästan känns fejk? Jag älskar att gå barfota och känna hur fötterna blir peelade av sanden.Ingen baywatch denna gång ;) Vi stannade sedan för middag på ett mexikanskt ställe! Styrman fyllde år så det var extra kul att vi kunde fira tillsammans. Personalen kom spontant ut med en tårta utan att någon hade beställt det, vilket var jättekul. 
Ja jisses vad vi skrattade denna middag. 😄 Tror vi skrattade för ett halvt liv framöver.

Jag somnade vid halv tio på kvällen, och hade då varit vaken 24 timmar. Det är ju 9 timmars tidsskillnad i LA så det blir ju lite skevt, men det gick ändå förvånansvärt bra. Jag sov sedan i 11 timmar i en fantastisk skön säng!

På morgonen tog jag en dusch och gav mig sedan ut på en promenad.

Jag köpte med mig frukost från "The cows end" och gick ned till piren och åt frullen medan jag tittade på surfer dudes. Inte helt fel. Inte helt fel alls.😜
En sjukt lustig sak var att jag helt plötsligt fick syn på en laekenois! Jag trodde knappt mina ögon, för för det första ser jag aldrig en lakke, för det andra är dom inte ens en godkänd ras i USA och chansen att stöta på en är minimal. Så rejsade fram till killen och sa "heeey, I've also one of those". Han vart också förvånad och sen stod vi och pratade en stund. Hans hund kom från en kennel i Portugal som min uppfödare också har en hund ifrån. Världen är bra liten ibland. 😜Något stopp ska jag hyra en cykel och cykla till Santa Monica och äta deras världskända hamburgare på piren. 😜

Ja, ni. Trots att stoppet bara är 26 timmar så känns det ändå värt. Jag ska dit igen nu på torsdag, och ska faktiskt träffa upp en gammal vän som heter Nathaniel. Jag har inte sett honom sedan 2011, så det ska bli skit skoj! Vi tänkte hajka upp till Hollywood skylten, vore ju as coolt!

En sak är iaf helt säkert - jag måste hit privat på semester! 

Mimmis matresa! Jakten på den perfekta hamburgaren.


Mimmis hamburgarresa fortsätter! De senaste veckorna har jag provat tre nya hamburgerställen, och detta är domen:

Översta bilden är från ShakeSchak i Washington (finns över hela(?) USA): 
Väldigt god men söt hamburgare, med sötat bröd & gudomliga pommes. Men det känns verkligen som man äter en månads kaloriintag av en hamburgare.
3 av 5 Mimmisar. 

Till V: Provade en cesar kyckling burgare på Gnarly Burger på Roslagsgatan. 
Trevlig resturang med schysst utseende, men just denna hamburgare var en flopp. Torr kyckling, trista pommes (köpta på ICA?). Nä ingen hitt, tror jag ska hålla mig till köttburgare.
2 av 5 Mimmisar. 

Till H: the supreme burger på stället med samma namn i Solna. SJUKT GOD! Supersaftigt kött & knaperstekt bacon! 
Tips: gå dit med löst åtsittande kläder. Beställ taxi hem, orkade inte gå. 
4 av 5 Mimmisar.