Första gången i Chicago!

Här har det varit tyst i veckan, lite tråkiga nyheter började förra veckan & lusten att skriva uteblev. Nu är jag dock hemkommen från mitt första stopp i Chicago! Åh vilken stad! Är helt kär. 

Det bästa med hela helgen var att jag fick jobba ihop med min kursare och vän Viktoria! Vi gick första flygutbildningen tillsammans på vårt bolag, och gick även långlinjekursen i april & har haft turen att flyga ihop till & från. Hon var ju även med på min första långtur till Washington i april! 😄

Att arbeta över dit gick smidigt, är ju van med längre restid till Los Angeles så vips så kändes det som vi var framme. Jag, Viktoria och två till kollegor bestämde oss för att gå ut & äta middag så fort vi hade kommit fram till hotellet, medan de flesta andra gick och la sig. Vilket är helt förståligt då klockan var 2 på natten för oss pga 7 timmars tidsskillnad.

Vi hamnade iaf på Ralp Laurens resturang (visste inte ens att dom hade en) och där åt vi underbara sallader. Det är alltid trevligt att få umgås med kollegor utanför jobbet då man inte alltid hinner prata om annat under flygningen. Men efter middagen begav sig de andra två tillbaka till hotellet medan jag och Viktoria stannade kvar. Vi hade en väldigt trevlig servitör som vi skojade friskt med. Vi frågade honom vart vi skulle om vi ville till en rooftopbar så vi kunde få se en fin utsikt och ta några fina bilder. Han sa då att vi skulle till The Wit, så dit begav vi oss med en uber.
Väl framme var det jordens långsammaste kö för att ens komma in på detta stället och vi var nära på att ge upp flera gånger då jetlaggen verkligen slog till. Men vi sa till varann "okej, vi åker upp, går på toa, ser på utsikten & drar". Väl inne så beslagtog vakten min selfiepinne (kan ju vara ett vapen...) och sen åkte vi upp i hissen. När hissdörrarna öppnade sig så kom vi rakt in i en maffig nattklubb - helt annorlunda än vad vi hade tänkt oss. 
Energin kom tillbaka och här skulle det dansas! 😄


När man är jetlaggad och trött räcker det gott & väl med ett glas så är man nöjd! Vi hade verkligen en rolig kväll där vi hamnade med ett gäng 21 åringar som firade ena killens födelsedag & dom var super exalterade att äntligen få gå ut lagligt. (Så ironiskt att dom får skaffa körkort vid 16 i detta land men inte dricka förrän 21).Japp.. Många selfies blev det under detta dygn haha😂.

Vi satt & vilade våra trötta fötter vid ett bord när helt plötsligt en Gogo dansare hoppade upp på bordet... Se där. 👀

Morgonen efter möttes vi upp klockan 10 för promenad, frukost & äventyr i alla affärer. Kan säga det igen- riktigt trevlig & behändig stad som känns stor men ändå så är allt nära ändå.
Oak beach.Vi åt en god lunch på The cheesecake factory där Viktoria fångade en massa Pokémon (jag är väl den enda som inte spelar detta spel...?)

Sen var det dags att åka hem vid 20 tiden på kvällen (vi lyfte 04 svensk tid). Så ja.... Jag var jäkligt trött igår & sov till 12 idag. Sitter nu på pendeltåget till Gnesta för att hälsa på mamma under dagen, trots två koppar kaffe är jag fortfarande trött & seg. Bara på't igen - i helgen väntar två tidiga jobbdagar innan jag åker till Chicago igen.

Säger det igen:
Sova gör man  i ett 
annat liv med detta jobb. 
Kommentera inlägget här: