Kicka igång igen

Detta år har varit tungt rent träningsmässigt. Det var en stressig senvinter/tidig vår & sen började jag flyga långt & det kändes inte som jag hann med, jag fick prioritera annorlunda. Typiskt då jag hade varit så duktig 2015 & jag kände mig då i bra form, men så blir det ibland. 
Nu är jag iaf mer redo & sugen på att ta mig tillbaka igen. Jag mår så mycket bättre med regelbunden träning i mitt liv (stabilare humör) plus så tycker jag om att se & känna mig stark. Jag är inte en av dom tjejerna som bara vill vara slank, utan jag vill att muskler & konturer ska synas. 
Förra veckan kickade jag igång med fem träningar, fyra på gymmet & två kortare intervallpass ute. Värt att tillägga att jag alltid har hatat att träna kondition, men jag har tröttnat på att bli flåsig av att gå uppför en trappa. Om jag inte kommer i form när jag är ung känns det som det blir ännu svårare som äldre.

Iaf, idag samt förra onsdagen så tränade jag med Ramona på Fitness24seven. Känns så kul att hon äntligen har skaffat gymkort där med😄. Förra gången tränade vi i Kista, denna gång på Regeringsgatan. Det är verkligen så mycket roligare att träna tillsammans med någon! Förra året tränade jag ju ofta med Matilda, men sedan hon började jobba heltid så har det även påverkat min egna träning (tyvärr). Hoppas jag & Ramona kan få till någorlunda regelbundna pass!

En som kan posa snyggt, medan en annan ser mer bajsnödig ut😜.

För två veckor sedan... 

Nu ska jag iväg till hundklubben för styrelsemöte & planering inför nästa helgs Ungdoms  SM som vi håller i!👀 Gulp!
Japp... Så då kan ni gissa att vi har att göra.
Tjing!
Kommentera inlägget här: