Kvack packs

I tisdags var planen att jag skulle sova tills jag vaknade efter att ha jobbat till/från Chicago, men hade inte räknat med att jag skulle sova till tolv på dagen (sov tolv timmar). Det har i sin tur gjort att jag har vridit på dygnet dessa dagar & jag somnade inte förrän vid två i natt, och i morgon börjar jag vid 06... Många kanske fortfarande har en bild av att flyglivet är glamour, särskilt när jag lägger upp härliga bilder från stopp men jisses vad det sliter på kroppen. Jag är trött hela tiden.👀😄

Det vart en längre parantes. I tisdags efter att jag hade sovit alldeles för länge så åkte jag och Urax tåget ned till mamma i Gnesta, då vi inte har setts så mycket denna sommar. I maj gjorde jag och Henke i ordning deras hönshus och för en månad sedan skaffade dom några hönor och myskankungar (dom sista är grymma på äta upp mördarsniglar). 


Dom är präglade på mamma och följer efter henne på promenader runt tomten 😜. 

Traffic jam!
Me & my gangsta ducks😜.

Utöver att leka med ankbebisar åt vi hemmagjorda hamburgare och hade en mysig dag helt enkelt, trots att det blåste höstvindar som gör mig lite ledsen i själen. 

Kommentera inlägget här: