Den årliga glöggfesten

Gooood morning sunday!

Jag har äntligen orkat släpa mig upp ur sängen och sitter och sörplar mitt kaffe medan jag samlar kraft att ta tag i kaoset som uppstår efter en lägenhetsfest. Yes box, igår hade jag ytterligare en glöggfest fast öppen för alla vänner (hade ju en för kollegor för några veckor sedan). Glöggfest i december har blivit en tradition sen jag flyttade till denna lägenhet (det började som en kombinerad inflyttningsfest med glögg och har sedan dess bara fortsatt). För få människor har lägenhetsfester längre så det är kul när det blir av .😄

Jimmy & Lisa kom lite innan alla gäster så vi fick en chans att hinna umgås lite mer☺️. 


Jag och Henric har ju gjort om en massa här, så det var kul att äntligen få visa upp det jobbet som har lagts ned (särskilt av Henric). Jag älskar för övrigt min nya tapet med världskartan 😍. Sen har jag inte hunnit sätta upp tavlor och sånt än men det kommer 😜.Med fina vännerna Malin och Ramona (snygga horn jag har aiiight😄).
Med bästa Matilda! 💃💃

Så, snart ska jag ta tag i att röja upp allt (måste skaffa diskmaskin.....) och packa inför fem dagar av jobb innan jag får lite semester över jul och nyår. 
Ska även skriva inlägg om dag två i L.A när jag får tid över. 

Tack alla som kom igår!
Kommentera inlägget här: