I ett krispigt Chicago

Hallojsan!


Har nu landat från ett härligt dygn i Chicago och känner mig lagom mör efter att bara ha sovit en timme denna natt. (Planet lyfte efter 03 svensk tid).  Så med en Redbull i handen taggar jag till för att hämta upp Urax och fortsätta denna torsdag(?).
Var tvungen att tänka efter; men jo det är torsdag idag. 

Vi var en ung besättning denna gång och jag kände faktiskt alla förutom en sedan innan, det är heller inte helt vanligt. 
Bland annat Malin, som jag var med i LA förra veckan och som även sitter med i valberedningen med mig var med vilket var väldigt kul. ☺️

Rani, Elin, Edwin, jag & Yvonne i bakre galleyt. 

Vi kom fram runt 20 lokal tid till hotellet och vid 22 valde jag, Rani & Malin att åka iväg till Boys town, för att gå på en drag show club😂. Det var superkallt på kvällen och innan vi hittade dit kändes det som att min kropp hade domnat bort. 
Klubben hette Berlin och var pinsamt tom när vi kom dit, tror inte vi var mer än 30 personer totalt. 
Drag showen "talent show" hölls på en liten scen i mitten och hölls i två omgångar med sex stycken deltagare. Den ena mer pinsam och sämre än den andre. 😄😂😂 
Men(!), vi hade väldigt kul och jag är helt öppen för att se och göra nya saker, vilket detta var för mig. 


Jag sov sedan som en klubbad säl hela natten och vaknade av alarmet som ringde 09 lokal tid. 
Hade bestämt kvällen innan att jag skulle äta frukost med Helena, Malin & Rani på ett franskt café som ligger nära hotellet. En supermysig lokal men väldigt kall (!) så satt och huttrade under frukosten och pimplade i mig kaffet. Jag åt i, i rätt vanlig ordning, en french toast som var riktigt god. 
Väl tillbaka till hotellet hämtade vi upp Yvonne och åkte upp en snabbis i Hancock tower för att visa henne utsikten över stan (hennes första gång i Chicago). 

Magiskt 😍.

Sen gick vi ned till down town för att kika in på bland annat en julmarknad.

Vi passerade även The bean som är en känd turistattraktion. Var även inne en snabbis på Macy's för att kika på deras julavdelning som var helt outstanding😳😂. Sååå mycket fina & glittriga saker! Ville ha allt ;)

Chicago är en riktigt härlig storstad som ändå är behändig att ta sig runt i. Jag har ett till stopp om två veckor, då jag landar dagen innan julafton. Kommer bli mysigt att vandra runt då när det är ännu mer juligt överallt! 

Ciaao!
Kommentera inlägget här: