L.A - Hollywood boulevard, Rodeo drive

För två veckor sedan var jag på ett 50 timmars stopp i L.A med ett underbart härligt Crew och vi hade verkligen en bra sammanhållning hela gänget. 
Första dagen har jag redan skrivit om (när vi besökte The Getty Villa) så här kommer det bilder från andra dagen. 

Började med en french toast på hotellet medan vi alla (nio kollegor) försökte bestämma vad vi skulle göra under dagen. 
Det slutade med att vi delade upp oss i tre olika ubers som körde oss till Hollywood boulevard. Och fotade alla stjärnor i sann turist-anda 😊.


Vi gick sedan från Hollywood boulevard ned till Farmers market (tog väl kanske 45 min. Inga amerikanare går i L.A så vi var ensamma på trottoarerna). Här passerade vi CBS där min favorit James Cordon alltid kör in efter sina Carpool adventures. Inne på farmers market fanns massa stånd, caféer och små butiker.Amerikanarna vet verkligen hur man julpyntar! 😊 Trots L.A's brist på snö så var det full julstämning överallt. 
Här är från the Grove, ett supermysigt område! 
Vi hoppade sedan in i nya ubers för att åka till Rodeo drive. Den rikaste gatan där bara kändisar har råd att köpa något. 
Så fort vi gick ned för gatan mötte vi ett paparazzigäng som fotade kilen som spelar "cyklops" i ja... Gud vad heter filmerna. Total hjärnsläpp. Kände ändå inte igenom honom. 😜 
⬆️Mannen här hade väääääldigt speciell klädstil going on.
När till och med kundkorgen är guldig....Vår nya Crew bil 😜.Vi såg även ett drös med paparazzis utanför Gucci's butik som fotade febrilt när någon kom ut ur butiken. Tyvärr missade vi allihopa att se vem det var.
Vi började bli hungriga och insåg att detta var inte kvarteren för oss, så vi tog en till uber till Santa Mobica där vi både åt & drack gott!
En himla trevlig dag och kväll må jag säga. Fick tyvärr inga bilder på oss i gänget. 

Nästa morgon och sista dagen så mötte jag upp Per och Johan för frukost vid Killer shrimps café vid marina del Rey. En riktigt mysig morgon med härligt sällskap ☺️.


Jag älskar L.A och hoppas på ett snart återseende! 
Nu är jag så trött så jag nästan somnar med mobilen mot nyllet. Ha det fint allihop!
Kommentera inlägget här: