Pancake house i Chicago

God morgon! 😄

HĂ€r Ă€r det fortfarande lite sjukstuga med snörvel och hosta, vĂ€ldigt segt att spendera semestern utan trĂ€ning eller fysiska aktiviteter. 

TÀnkte iaf visa nÄgra bilder frÄn senaste turen till Chicago förra veckan (jag fotar inte sÄ mycket dÀr dÄ jag har varit dÀr sÄ mÄnga gÄnger nu sÄ kÀnns inte lika spÀnnande).

Vi var ett mysigt Crew och jag hĂ€ngde frĂ€mst med Lina och Angela PÄ morgonen hade vi bestÀmt frukostdate tillsammans med Thomas pÄ pannkakshuset, till min stora lycka! Det Àr ju inte direkt nÄgon hemlighet att jag har en stor förkÀrlek till just pannkakor, av alla olika sorter.

Matorgasm😍.Sen strosade vi pĂ„ the Magnificient mile, Michigan avenue för lite ögonshopping (för min del, var luspank😂).Jag gick sedan en egen promenad i det vackra vĂ€dret! Chicago har verkligen vĂ€xlande vĂ€der, och bara nĂ„gra dagar innan hade det varit -17 c medan det nu var nĂ„gon plusgrad iaf. 

Utmed Oak beach
Ja det vart inte sĂ„ mycket bilder inser jag. 😜 Har tre Chicagoturer i januari (fast jag önskade vĂ„ra andra destinationer 😂) sĂ„ jag fĂ„r fortsĂ€tta utforska staden helt enkelt. 
Kommentera inlÀgget hÀr: