Sista träningen på hemmagymmet & utvecklingsbilder

För några veckor sedan när jag för ovanlighetens skull läste den lokala tidningen så fick jag reda på att mitt hemmagym skulle läggas ned till min stora besvikelse. Jag tränar på fitness 24 seven vilket jag tycker fungerar riktigt bra, särskilt med mitt jobb då jag kan träna överallt i Norden för 199kr i månaden. Jag har haft ett fitness gym fem minuter från min lägenhet som jag har tränat på i fyra år, men dom fick nu inte förlängt kontrakt. 

Så istället ska puls & träning öppna där i februari och jag blir nu så illa tvungen att skaffa medlemskap även där. Jag kommer behålla Fitness, men jag vill och behöver ha ett gym nära till hands så träningen blir av. I år har jag inte alls tränat så mycket som 2015, när jag och Matilda fick till flera gemensamma pass i veckan. Men efter en jobbig höst är jag nu pepp på att komma igång mer regelbundet med träningen och då måste jag ha nära till gymmet. 

Hittade dessa två bilder från 2012 när jag började träna lite smått & bekanta mig med med gymmet. 
Detta var från igår:Några veckor sedan.

Och en för ett år sedan, var lite mer biffig då när jag hade Matilda som min personliga pt😜. 

Så, massa spännisfoton vart det här🙈. Det är iaf roligt att se en utveckling även om jag är långt ifrån där jag vill vara. Det är egentligen inte träningen som är problemet utan kosten, skulle jag få till den bättre (och regelbunden sömn) så skulle jag nog få resultat väldigt mycket fortare. 
Jag tillhör ju den typ av tjej som gillar när muskler syns även på tjejer. Att bara vara smal är ingen bedrift, att vara stark är.😜 

Så lär skaffa kort på Puls & träning snarast så får jag skriva och berätta om jag trivs bättre på lite finare gym än fitness 😜. 

Nu är det dags att göra sig i ordning för jobb! En London tur och retur väntar. 

Kommentera inlägget här: