Up in the air

Tillbaka till att flyga kortlinjer med tidiga morgnar, min favorit 😜. I fredags fick jag gå "higher" hela dagen (tillfällig kabinchef) vilket gick jättebra & var roligt! 
Idag gick vi från hotellet vid 04 för att flyga charter till Rhodos. Tur att man jobbar med dessa godingar: Ellen & Erik!
Giraffen + de normala 😜

Å en bild tagen igår när vi skulle åka passiva med CRJ:n från Arlanda. Hujedamig vilket väder 😜. 

Är nu vansinnigt trött här i Göteborg, men då det var ett halvår sedan jag hade stopp här sist så ska jag passa på att träffa min vän Adde för middag☺️. 

Underbara dagar i världens vackraste skärgård ⛵️⚓️

Skepp & hoj gummiboj! 
Är nu tillbaka efter tre och ett halvt dygn till sjöss med tre underbara killar: Henric (pojkvännen), Nisse och Mange på Manges båt som lustigt nog heter just Mimmi! 😄 (yes, jag var verkligen drottningen på den båten). 

Tidigt i måndags morse kom Nisse och hämtade upp mig med hans nyköpta amazon från 69! Det är något häftigt med gamla bilar och jag skulle gärna vilja ha en i framtiden, det är lite mycket jobb bara.
Sen tog vi en Waxholmsbåt från Gåshaga ut till Granholmen där vi blev upphämtade av de andra, som redan hade seglat ett par dagar. 

Båten är Shipman 28, en relativt liten och enkel segelbåt som inte går speciellt fort, men lutar desto mer. Så fort det blåste och vi låg i 3-5 knop (alltså inga höga hastigheter) så lutade båten ändå 35-40 grader! Så det kändes som proper segling helt klart😄😄.

Middag på Lisslö.
Vi har lyssnat konstant på Skärgårdskanalen, pratat i 180 & skrattat oerhört mycket. Jag har så roligt med dessa grabbar så jag har seriöst träningsvärk i magen av allt skratt. 
Vi har badat varje dag (det är 22 grader varmt även långt ut i skärgården!) 

I onsdags la vi till vid en liten egen ö. Här hade vi det riktigt roligt och det slutade med ett fylleslag, sova ute i sittbrunnen och se solen gå upp. 
Jag har mobilen i flightmode större delen av tiden vilket har varit en riktig befrielse faktiskt. Att vara i nuet och njuta av underbara dagar med människor man tycker om, det är livet på en pinne! 
Har fått bra med färg  nu också, känns väldigt najs😜.
Mer bilder kommer senare från grabbarna. Nu ska jag nanna kudden då jag börjar jobba tidigt i morgon bitti. 
Önskar er redan nu en trevlig helg - jag kommer jobba hela helgen ☺️.

Santa Monica beach life

Åh vilket härligt väder det är i Stockholm! Blir alldeles lycklig i själen av de här vackra dagarna & varma sommarkvällarna! Jag sitter nu & sörplar kaffe på balkongen och väntar på att Nisse ska hämta mig. Vi ska nämligen ta en Waxholmsbåt ut till Gällnö där vi ska bli upphämtade av Henric & Mange. Vi ska ut och segla i veckan i Manges båt, det gjorde vi även förra sommaren & jag minns dom dagarna med oerhört mycket skratt så jag hade kramp i både käken och magen. 😄

Annars då? Försöker bli människa igen efter gårdagens oehörda jetlag från Los Angeles. Känner mig ovanligt "globetrottig" då jag har varit i L.A två helger i rad. (Waddap Bey-oncé-life😜). 
Jag har ju verkligen haft klippkort på L.A sen april (vart där sju eller åtta gånger?) men nu kommer det bli en paus då jag inte fick det på schemat alls i augusti. (Däremot ska jag till Chicago två gånger & där har jag aldrig varit förut). 

Efter den långa arbetsdagen som tog oss över Atlanten hakade jag på fem av mina kollegor till Santa Monica, för lite shopping (jag köpte inget, luspank *host*)och middag på The Cheesecake factory.
Vill alltid nynna på sånger från  The O.C när jag ser alla palmer. "Californiaaaaaa, california, here we coooooome".🌴

Det var lika fint väder som i Sverige och jag har aldrig sett stranden här så full av folk! Mysigt tycker jag! 😄
Vi gick ned till Pacific park och Bubba Gump store (ni vet från Forrest Gump) där jag köpte en tisha till pappa. (Så nu var jag luspank på riktigt).
🌴
Jag hakade på Palm-känslan med att bli en palm😜.Stället var fullt av pokemonjagare....Sen gick jag, Hajni och Lena hem till Venice, en sträcka på kanske sex kilometer. Att gå längst stranden med fötterna i stilla havet är några speciellt.Nästa morgon sprang jag på Lena och vi tog med oss frukost till stranden. Här var precis innan solen kom fram & gjorde det så fint att jag inte ville åka hem! 😄

Men hemåt for vi & landade igår. Dagen jag kommer hem & dagen efter känns det alltid som jag är i en slags vakuum dimma. Sova står på tapeten, men får se om jag kan ta en powernap idag på båten... Den är inte så stor nämligen 😜. 

Ha det gott nu, lär inte uppdatera  medan jag seglar för behöver spara på batterierna! (Ni vet... iPhone...)

Tjing!