Back in Cali☀️🌴 - Abbot Kinney & marina del Rey

Sååå sitter jag en aning trött här hemma i mitt packningskaos i lägenheten. Har landat från Los Angeles & allt har gått bra och flutit på smärtfritt (dock hatar mina fötter mig, har så ont😢). 

Denna gång i L.A följde jag med en värdinna & piloterna till Santa Monica & gick för en shoppingrunda på The Third street. Utbudet är stort men det enda jag fick med mig hem var ett par jeans från Gap. 
Vi drog sedan vidare till gatan Abbot Kinney som hade mysiga & lite annorlunda butiker och restauranger. Vi åt middag på  The tasting kitchen som var en rätt cool restaurang, tror verkligen inredningen hade gått hem i Sverige. När jag äntligen fick mat i magen hade jag varit vrålhungrig i tre timmar så jag höll på att äta upp kollegan. Efter mat i magen vart jag en social person igen 😜.


Sen sov jag som en klubbad säl. Från 22-09 vilket gör att jag vaknade 18.00 svensk tid. Knas! 😄
Kollegan Lotta hade skrivit till mig att hon & Cia skulle ut och paddla kajak så det ville jag haka på. Mitt emot hotellet i Marina Del Rey kunde man hyra kajaker. Så vi paddlade iväg denna fina lugna morgon.


Å helt plötsligt fick jag syn på ett sjölejon chillandes på bryggan! Vart alldeles till mig, hade inte räknat med att se en sådan där (hur kom den ens upp på bryggan?) 
Lite senare såg vi en till på en annan brygga. Så fina & magnifika djur.


Det var helt klart en bra start på dagen - och nu en massa timmar senare är det en ny morgon här i Sverige. Vet inte riktigt vad min klocka i kroppen är😅. Men det får jag tänka på en annan gång - håller nu på att packa en ny väska då jag & Urax ska till Falkenberg några dagar för att gå på agilityläger för världsbästa Jenny Damm! 

Ska bli så roligt! Som tur är kommer Ramona köra, så hoppas jag kan sova lite i bilen. 😄

Hej hopp!
Kommentera inlägget här: