Höga Kusten - bilder från dagarna här

Åh, detta har varit en ovanligt aktiv semester i Nordingrå, höga kusten, för min del. Jag, Henric & Urax har verkligen varit sysselsatta från morgon till kväll med allt möjligt och vi har umgåtts med mina härliga släktingar, gått på hajk, skjutit på skjutbana, tävlat agility & ännu mer. 

Det bästa med allt är att Henric verkligen tycker om att vara här uppe, och han har klickat bra med mina släktingar & dom har anammat honom så fint! 😄 Detta är ju mitt paradis och det är häftigt att kunna få dela det med honom och att han förstår hur viktig denna plats är, och vilken prägel Höga Kusten har haft under min uppväxt. 

Vår två dagars hajk tänker jag ta i ett separat inlägg, så här kommer en inblick på resten av veckan: i torsdags hängde vi i Övik hela dagen. Henke hade först ett jobbmöte & sedan åkte vi till min kompis Adam som pluggar till syrra i Övik. Vi gick i samma klass i gymnasiet & har träffats när vi kan sedan dess. Han tog med oss till en skyttebana så vi fick prova att panga lite, å där har jag en rolig historia ifrån som jag får skriva om senare... 😜

Efteråt åkte vi till min kusin Magnus och frugan Erica för middag & lek i poolen med ungarna! En riktigt härlig kväll som jag bär med mig.☺️

I fredags mötte vi upp Adam igen och tog med honom till Nordingrå där vi visade honom Rotsidan: ett fantastiskt ställe med 5 km långa klippor. Adam vart lyrisk & badade till & med i det iskalla havet😂.Tur att en av oss blir snygg i bild dååååå.

Vi åkte även förbi Mannaminne som är ett annorlunda utomhusmuseum med saker & prylar från hela världen.

Sen åkte vi hem till Hyndtjärn & Adam vart lyrisk än en gång när han fick syn på vår lilla båt. "KAN VI ÅKA NUUU!!"

Japp, så en liten tur vart det! Vårt landställe i bakgrunden. 

Fråga mig inte.😜😜

På kvällen grillade vi nere vid eldplatsen & somnade rätt sent. Dagen efter skulle jag upp tidigt för att tävla agility i Övik & försov mig!!!!! GAAH! Sånt får ju bara inte ske.  Vart att rejsa till tävlingplatsen & sen när jag skulle anmäla mig så stod jag inte med på någon av startlistorna. Efter strul fick vi starta sist,  och vi går in & nollar agility klass 1 & får äntligen vår andra pinne & kommer på en andra plats.😄😄 Sån lättnad & tillfredställse!

I hopp 2:an var han trött (och värmen hade slagit till) så massa strul hände. I dagens agility lopp drog vi på oss två onödiga fel... Aja. Får vara glad för det som gick strålande😜.

Jag tog sedan med mig Henke till hans första marknad, ute på Nätra marknad. En upplevelse i sig. Lika kul att kolla på grejer som att kolla på människor😜.

Bad i Svartsjön med Ebba (ingift kusin) & Urax. Kallt men ändå lite skönt 😜.
Henke bjöd på fantastisk middag igår & det var en sådan mysig & trevlig kväll så jag blir glad av att bara tänka på den. 


Dagens häng. #squadgoals

Å så kom mina tremänningar Emanuel, Andreas & Ludde förbi spontant vilket var så kul! Dessa grabbar ser jag lite som mina brorsor, då jag hängde mycket med när jag var yngre (alla lov osv). 😄 Så vart kaffe & massa snack & skratt!


Även denna kväll har vi ätit middag tillsammans med min morbror, fru & hennes barn & barnbarn & det har varit så mysigt. Vi kollade på den tråkiga EM finalen (seriöst, bara spännande efter att Portugal hade gjort ett mål) och nu försöker jag sova... Semestern börjar närma sig sitt slut. Tyvärr känner jag mig dålig, som om jag ska bli sjuk, vilket jag har känt i några dagar.  :-( typiskt att bli det på semestern. Kanske inte så konstigt när man har badat kallt & sovit utomhus, men ändå...
Natti

Liknande inlägg

Kommentera inlägget här: