På agilityläger i Falkenberg

Tjollahopp! Sitter nu ovanligt nog på SJ tåget (första gången jag åker tåg på tre år😂) från Göteborg hem till Stockholm. Jag & Urax vart avsläppta där ett par timmar innan vårt tåg gick, så passade på att träffa upp en kollega som var i Götet på stopp! 


Har spenderat de senaste dagarna med att gå på agilityläger för Jenny Damm, Sveriges genom tidernas bästa agilityförare (vann SM än en gång förra helgen). Vi var åtta tjejer med våra hundar som gick denna två dagars kurs vid hennes egna hall (vi tränade dock utomhus) utanför Falkenberg. Konceptet har varit att gruppen var indelad på två, så man hade antingen förmiddags eller eftermiddags pass med aktiv träning, och när andra gruppen tränade så tittade man på/hjälpte till att filma osv. 
Frukost & lunch har ingått i priset som lagades av gulliga Anita (ägare av träningshallen) & maten har verkligen varit god.

Jag är så nöjd med lägret & jag har verkligen lärt mig massor! I måndags hade jag dock det tufft, då jag var så fruktansvärt jetlaggad att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. Jag drack fem koppar kaffe och en Redbull den dagen, men kände mig fortfarande lika trött. Att ta in massa ny information & göra sitt bästa på agilityplan för Uraxs skull var inte lätt, men revanschen fick vi följande dag.


Hann även med att bada igår😄.


Vi åkte sedan till Ugglarps hundbad med medköpt pizza - mys deluxe! 


Vi bodde på Hagbards by, ett mysigt & ovanligt fint ställe som tog emot hundar. 
I morse städade vi ur oss & tog oss till:


Ullared!!! My god. Första gången för mig😜. Jag var mest pepp på att titta på folk. Och OM det kryllade av folk... Jisses för att jobba där🙈. Dom spelade även in för en till säsong av de hemska programmet om Ullared, jag gjorde mitt bästa för att gömma mig från alla kameror. 😄


Min trötta kille nu på tåget. Som tur är slipper jag någon bredvid mig, djurkupéerna kan ju vara hemska om dom är fulla av djur. 
I morgon blir vilo & tvättdag hemma, sedan åker jag iväg till L.A igen. 

Vill ni läsa mer om just Urax & vår träning kan ni kika på hundbloggen www.laekenois.wordpress.com

Kommentera inlägget här: