Santa Monica beach life

Åh vilket härligt väder det är i Stockholm! Blir alldeles lycklig i själen av de här vackra dagarna & varma sommarkvällarna! Jag sitter nu & sörplar kaffe på balkongen och väntar på att Nisse ska hämta mig. Vi ska nämligen ta en Waxholmsbåt ut till Gällnö där vi ska bli upphämtade av Henric & Mange. Vi ska ut och segla i veckan i Manges båt, det gjorde vi även förra sommaren & jag minns dom dagarna med oerhört mycket skratt så jag hade kramp i både käken och magen. 😄

Annars då? Försöker bli människa igen efter gårdagens oehörda jetlag från Los Angeles. Känner mig ovanligt "globetrottig" då jag har varit i L.A två helger i rad. (Waddap Bey-oncé-life😜). 
Jag har ju verkligen haft klippkort på L.A sen april (vart där sju eller åtta gånger?) men nu kommer det bli en paus då jag inte fick det på schemat alls i augusti. (Däremot ska jag till Chicago två gånger & där har jag aldrig varit förut). 

Efter den långa arbetsdagen som tog oss över Atlanten hakade jag på fem av mina kollegor till Santa Monica, för lite shopping (jag köpte inget, luspank *host*)och middag på The Cheesecake factory.
Vill alltid nynna på sånger från  The O.C när jag ser alla palmer. "Californiaaaaaa, california, here we coooooome".🌴

Det var lika fint väder som i Sverige och jag har aldrig sett stranden här så full av folk! Mysigt tycker jag! 😄
Vi gick ned till Pacific park och Bubba Gump store (ni vet från Forrest Gump) där jag köpte en tisha till pappa. (Så nu var jag luspank på riktigt).
🌴
Jag hakade på Palm-känslan med att bli en palm😜.Stället var fullt av pokemonjagare....Sen gick jag, Hajni och Lena hem till Venice, en sträcka på kanske sex kilometer. Att gå längst stranden med fötterna i stilla havet är några speciellt.Nästa morgon sprang jag på Lena och vi tog med oss frukost till stranden. Här var precis innan solen kom fram & gjorde det så fint att jag inte ville åka hem! 😄

Men hemåt for vi & landade igår. Dagen jag kommer hem & dagen efter känns det alltid som jag är i en slags vakuum dimma. Sova står på tapeten, men får se om jag kan ta en powernap idag på båten... Den är inte så stor nämligen 😜. 

Ha det gott nu, lär inte uppdatera  medan jag seglar för behöver spara på batterierna! (Ni vet... iPhone...)

Tjing! 

Kommentera inlägget här: