Underbara dagar i världens vackraste skärgård ⛵️⚓️

Skepp & hoj gummiboj! 
Är nu tillbaka efter tre och ett halvt dygn till sjöss med tre underbara killar: Henric (pojkvännen), Nisse och Mange på Manges båt som lustigt nog heter just Mimmi! 😄 (yes, jag var verkligen drottningen på den båten). 

Tidigt i måndags morse kom Nisse och hämtade upp mig med hans nyköpta amazon från 69! Det är något häftigt med gamla bilar och jag skulle gärna vilja ha en i framtiden, det är lite mycket jobb bara.
Sen tog vi en Waxholmsbåt från Gåshaga ut till Granholmen där vi blev upphämtade av de andra, som redan hade seglat ett par dagar. 

Båten är Shipman 28, en relativt liten och enkel segelbåt som inte går speciellt fort, men lutar desto mer. Så fort det blåste och vi låg i 3-5 knop (alltså inga höga hastigheter) så lutade båten ändå 35-40 grader! Så det kändes som proper segling helt klart😄😄.

Middag på Lisslö.
Vi har lyssnat konstant på Skärgårdskanalen, pratat i 180 & skrattat oerhört mycket. Jag har så roligt med dessa grabbar så jag har seriöst träningsvärk i magen av allt skratt. 
Vi har badat varje dag (det är 22 grader varmt även långt ut i skärgården!) 

I onsdags la vi till vid en liten egen ö. Här hade vi det riktigt roligt och det slutade med ett fylleslag, sova ute i sittbrunnen och se solen gå upp. 
Jag har mobilen i flightmode större delen av tiden vilket har varit en riktig befrielse faktiskt. Att vara i nuet och njuta av underbara dagar med människor man tycker om, det är livet på en pinne! 
Har fått bra med färg  nu också, känns väldigt najs😜.
Mer bilder kommer senare från grabbarna. Nu ska jag nanna kudden då jag börjar jobba tidigt i morgon bitti. 
Önskar er redan nu en trevlig helg - jag kommer jobba hela helgen ☺️.
Kommentera inlägget här: