Underbara midsommar! ☀️ (bildbomb)

I fredags landade jag från Los Angels dit jag hade flugit med jobbet i onsdags morse. Jetleggad & trött trodde jag att jag skulle vara den tröttaste personen i bygget, men då visade det sig att Henric (min karl), hade också landat vid samma tid som jag på Arlanda från Köpenhamn, fast han skulle ha landat vid midnatt.

Men flyg ställdes in blabla så han hade bara fått sova 40 minuter, och jag två timmar på min nattflygning. 

Vi insåg att kaffe & redbull var vår lösning på våra problem & sedan bilade vi till Gnesta där vi skulle fira midsommarhelgen. Min mamma och Lars-Åke hade gått med på att jag skulle få bjuda över vänner för att fira typisk svensk midsommar. 

Alla som har hängt med i media i helgen har ju vetat om bilkaoset vid Södertälje, så istället för den vägen fick  vi ta omvägen upp till Enköping, via Strängnäs & sedan vidare till Gnesta.

Alla vart ju sena pga detta, men till slut var vi alla på plats! Folk var snälla & hjälpte till att laga maten, duka upp & pynta det mysigt! 😄 

Jag hade ju haft stenkoll på vädret i en veckas tid & hade ställt in mig på att det skulle regna hela dagen. Lyckan & glädjen var ju total när det inte kom något regn utan värmen höll i sig & det även sprack upp! 

Lisa & Jimmy, två riktigt bra vänner som har funnit varandra (tack vare mig. Japp jag tar all cred & hör av er ifall ni behöver framtida matchmaking service).


Henke gjorde underbara irish coffees!

Det var lite blandat med vänner, både från barndomen, skoltiden & hundvänner & det kändes som alla kom bra överens.😄 Förutom att äta massa god mat spelade vi shotbrännboll, kubb, gick promenader och satt uppe halva natten. Nästan alla sov över så nästa dag njöt vi av den rikliga värmen & gick till Dalsjön för att bada. Urax har varit enda hanhunden & han är nu helt slut efter en helg med massa damvänner på besök 😜.


Sommarfina! Min klänning är från Nelly & är väl i minsta laget (whaddap med deras supersmå storlekar?) Alla vackra bilder är tagna av Camilla Jakobsson & hennes systemkamera. 
Camilla.

Janna & Siri (plus Koira).

Vårt squad är coolare än Taylor Swifts!😜

Söta Malin & Tim.


Massa rumpor.

Mange & jag. 

Uraxs flickvänner: Koira, Sickan, Majken, Kes, Nemi & Ila.😄

Med bästa Matilda! (Och ja, Urax posar helt frivilligt😂...)

Fast jag inte använde spegel så vart ju frippan rätt snygg ändå!


Årets första dopp! Vattnet var ljuvligt. Förra sommaren tror jag att jag badade två gånger, antar att det rekordet kommer sprängas i år.Avslöjad med att mumsa chips!

Lookin' for food like😜.

Utslagna krigare (dag 2).


Tack alla för en riktigt underbar & härlig midsommar! 😄 Jag kommer sent glömma denna. 
Å vilken jäkla tur vi hade med vädret alltså. Tack Gud. Tack tack tack.
Från Disneyland till den sörmländska skogen

Ja jisses ni vilken vecka! Efter en oerhört intensiv & flängig vecka så är det inte så konstigt att jag känner mig som ett "utskitet lingon" för att citera min far. Inte för att jag vet hur ett lingon som just har blivit utbajsat känner sig, men jag tror jag kan få fram känslan. 😜

Nååååväl.
I onsdags var jag på DISNEYLAND i Los Angeles och det var så fetttttt & grymt så det ska få ett alldeles eget inlägg så bare with me. I fredags landade jag från L.A & har sedan spenderat helgen i Gnesta i mammas & Lars Åkes hus, tillsammans med dom, Henke & en massa vänner.
Midsommar har varit magiskt & jag är så tacksam för dessa härliga dagar! Ett eget inlägg med massa vackra idylliska bilder väntar er i morgon😄. 

Idag fyller även min kära karl hela 29 år! Tänk var åren går alltså. Han var i min ålder när vi blev tillsammans (han är exakt 3 år & 3 månader äldre än mig). Dagen har spenderats dels i Gnesta & sedan på middag hemma hos hans föräldrar. Väldigt lugnt & skönt vilket passar våra trötta själar bra just idag. Fira större får göras senare!

Ha den äran babe! 😘

Nu blir det slafen, har dygnat två nätter denna vecka & sovit förfärligt lite de andra nätterna. Så nu sitter påsarna under ögonen nere vid dubbelhakan. Inte okej. 😂

L.A : Hollywood sign

Idag flänger jag runt som tusan för att fixa inför midsommarafton. Jag åker i morgon bitti till L.A & landar på förmiddagen på midsommarafton så måste fixa allt idag. STRESS! Å hjärnan vill inte samarbeta alls idag. Så glömde jag att jag skulle träffa en kompis & gå till tandläkaren. Blir så trött på mig själv, så är nu på gymmet & bara pumpar ur mig frustration. 

I morgon då, LA igen. Ska träffa min amerikanska kompis Nathaniel som jag träffade för två gånger sedan men som jag har glömt att skriva om! För lite mer än en månad sedan kom Nathaniel & hämtade mig från vårt crewhotell vid 14 tiden med sin bil. Vi hade inte sett varandra sen 2011 så det var helt klart ett kärt återseende. Vi jobbade ihop
två somrar på scoutön Vässarö & kom då väldigt bra överens. Han bor i Orange county så var/är så kul att vi kan ses när jag kommer över på ett arbetsstopp!

Vi körde iväg i hans bil & blandade pratet med "vad har du gjort de senaste 5 åren" samt sightseeing i Kalifornien. 

Det känns fortfarande häftigt när jag är i L.A, alla dessa höga & coola palmer överallt, de breda gatorna som är så raka ect .


Vi parkerade vid Griffith obvervatory & började hajka upp för berget för att nå ett stort mål...

Nämligen Hollywoodskylten! Här såg man ut över hela Los Angeles & det kändes så jäkla  mäktigt! Vilken grej. Jetlaggen var som bortblåst & jag bara njöt. 
Däremot hade jag hållit på att kissa på mig när vi gick upp till toppen. Ingenstans fanns det någon privacy att kissa! 😁 Berget var på ena sidan & stup på andra. Jag fick seriöst kramp i njurarna & trodde jag skulle kissa på mig. Nästan högst upp kom äntligen en liten stig åt sidan & räddningen var där! Just i den minuten brydde jag mig inte om ifall en skallerorm skulle vara på stigen- bara jag fick kissa😜.
Kändes coolt för vi var nästan ensamma på toppen! Tror det är få förunnat.
Vet inte varför jag står som en nervös skolflicka 😜

Sen körde vi till Hollywood boulevard så jag fick gå & kika på massa stjärnor!

Tyvärr såg jag inga riktiga stjärnor, a.k.a kändisar men att jag råkade kliva på Greta Garbos stjärna var ju rätt coolt.Vid Chinese teathre! Vi åt sedan en massa mat på Hard rock café (ja jag köpte en T-shirt, det hör till😜). Jag åt hamburgare (surprise!) med sedan slog jetlaggen till. Vart sjukt trött & halvsov i bilen hem när Nathaniel skjutsade hem mig till hotellet. När jag somnade hade jag varit vaken i 28 timmar och jobbat tolv av dessa timmar 😄. 

Jag är verkligen tacksam för den här upplevelsen! Ska bli kul att träffa han igen i morgon, får se vad vi hittar på då.

Vid marina del Rey.

Åt fantastisk frukost på Jamica bay in.

I morgon ska det dock bli bättre väder än vad det har varit de tidigare gångerna! Kanske man hinner sola 😄