Luleå istället för NY

Klockan är halv fyra och jag har spenderat dagen i soffan, kollandes på första säsongen av The O.C. Minns ni det programmet? Jag älskade det när jag gick i högstadiet men slutade kolla efter Marissa dog. Så är nu sugen på att se om allt & slutföra serien helt enkelt :)


Anledningen till varför jag har spenderat dagen i soffan är för att jag har hemma standby från 09-16, alltså är den snart slut. Jag fick standby i tre dagar när jag egentligen skulle ha haft min första långtur till New York! Varför? För mitt visum har inte kommit än. Så igår spenderade jag dagen i Luleå istället, och självklart hade jag hellre varit i the big Apple men fler chanser kommer.
Dessutom, Luleå är inte alltför fel när solen skiner en vårvinterdag:Om jag inte blir utkallad de sista 20 minuter sticker jag direkt till gymmet och sen ska jag njuta av ledigheten i tre dagar. 

Visst har jag suttit idag & tänkt att jag borde göra en massa saker hemifrån, men det har varit rätt skönt att inte göra något. Att tvingas ta det lugnt. 

Det är nyttigt det med...

Bästa hobbyn

Jag har en väldigt aktiv fritid säger många, och det kanske jag har. Jag tycker mycket är roligt & jag vill gärna hinna med allt, vilket såklart inte är möjligt. Kanske därför jag är halvbra på saker & inte fenomenal. 😂 Hade jag hållit på med friidrott hade jag säkert valt 10kamp för att jag inte kan välja.

Samma sak med hundsporter, jag tycker så många sporter är roliga! Som tur är gillar Urax att träna allt, så han är väldigt tacksam på det sättet. Men såklart vi kanske skulle ha kommit upp snabbare i klasserna om jag bara hade fokuserat på en sport, men jag tror jag skulle bli uttråkad då. 
Men om jag var tvungen att välja en hundsport skulle det bli agility! 

I torsdags följde jag spontant med Camilla & Daniel för årets andra uteträning i Kista & det kändes så roligt!
Så bjussar på dessa fina bilder på fluffe, tagna av Camilla Jakobsson.I april ska vi gå tre agility kurser faktiskt - för jag fick äntligen det bästa schemat så jag har mycket fritid i april! Är så pepp på att gå dessa kurser så vi kan bli ännu bättre. 😄💛

Mysig påskhelg

Påsk! Viktig högtid för vissa (sörja/glädjas över Jesus död & återuppståndelse) & för oss andra: en riktigt bra anledning att äta alldeles för mycket godis så man mår illa. 

I fredags var jag & Henric på fika hos hans kusiner & släktingar i Vallentuna. En väldigt trevlig kväll med massa skratt, TP spel & tårta! (Plus mysiga hundar!)
Jag kände mig nästan utbytt😂.

Igår hann jag med en liten jobbtur innan vi hängde på Lidingö & jag gick en långis med Urax och tränade lydnad med honom på brukshundklubben!
På kvällen bjöd jag in mig själv för middag med Nisse, Mange & Erik då det var alldeles för länge sedan sist. Himla roligt hade vi som vanligt! 😄


Idag har jag standby & fick jobb såklart, så ikväll blir det att sova i Luleå. 😄

Over & out för denna gång ;)