40 timmar i KöpenhamnGäääsp! Är i skrivande stund Kastrups flygplats här i Köpenhamn & äter frukost på Lagkagehuset, inte alltför många timmar efter att jag gick & la mig i natt. Att festa med våra dansk/ryska gayvänner tär på denna 26åriga kropp (och då är jag ändå yngst i detta sällskap)😜😜. 
Jag & Henke flög ned hit på mina id biljetter sent i onsdags eftermiddag, så det har varit ett kort men intensivt besök för min del. Henke stannar kvar tills på måndag medan jag ska hem för att jobba lite fackligt idag & så tävlar jag på söndag. 


Vi har bott hos Henkes fd kollega samt vän Jörgen och hans man Alex, som bor i en stor våning centralt i Christianshavn. Jag känner mig alltid så välkommen när jag kommer hit! ☺️
Språken blandas hejvillt mellan svenska, danska, engelska och ryska så samtalen kan se rätt roliga ut, och helt plötsligt inser jag att jag inte förstår någonting alls (deras inneboende Sasha är också ryss)😂. Igår var jag & Henke förbi aquariumet "Den blå planeten" innan vi gick ett par timmar på stan.
Köpenhamn är ju verkligen en vacker stad med vackra byggnader och Strœget är alltid upplyst & mysigt. Tänk om Stockholm kunde bli bättre på att lysa upp sina fasader? Det behöver ju inte kosta mycket & gör en sådan skillnad.


Goda fish n chips!Snart dags att boarda planet, hade varit grymt om jag kunde powernapa men arbetsskadad som man är lär det vara svårt att lyckas med😜.
Kommentera inlägget här: