Beroende av kontraster

Det är roligt med kontraster, och jag inser att jag har nästan blivit beroende av dom. Jag vill inte att vardagen ska vara densamma, jag vill ha variation. Ju större desto bättre? 
Jag är en person som kan sova i 12-15 timmar för att sedan vara vaken i 36. 
Jag är nyttig i ett par  dagar för att sedan äta hela kakskafferiet. Jag brukar kalla det för någon slags balans, men det är väl snarare allt eller inget. 
Kanske inte så hälsosamt för kroppen, då det finns fakta på att kroppen  mår bäst av fasta rutiner. Å ja, jag kan väl säga att min kropp kanske inte är alltför glad med mitt levnadssätt & jag vet att det inte är hållbart i längden att utsätts den för allt jag gör. Men just nu funkar det någorlunda, men jag har blivit mer medveten om mina begränsningar. Nu i oktober strejkade både kroppen & hjärnan samtidigt & det var ingen lyckad kombo. 
Jag glömde koder jag alltid kunnat, vart ledsen över ingenting, arg över ingenting, ständigt trött & en rätt trist kompis/partner. 

Så, jag försöker bromsa lite mer än vad min hjärna vill. Jag får börja där helt enkelt. ☺️

Nu spårade inlägget mer än vad jag hade tänkt! Det jag ville skriva var att förra helgen hängde jag på en strand i Hong Kong för att denna helg åka på inrikesturné i vårt avlånga land & skotta snö på trappen i Skellefteå. 😜 Bra kontrast det med!

Jag går som "higher" dessa dagar vilket är ställföreträdande kabinchef. Har fått bossa runt & fått hybris 😜. 

Nejdå, men jag trivs i rollen som "ledare" även fast den kanske inte är lika tydlig som att vara chef på ett annat jobb. Har flugit med några mysiga killar & idag byts dom ut mot tjejer. Kontrast där med, då det skiljer sig att jobba med bara män än kvinnor. För & nackdelarna är lika många åt båda hållen & jag gillar mixen. 


Har sovit i Kiruna & Skellefteå men fick komma hem & sova hemma i natt och börjar jobbet först nu strax. Så hakade på & tränade Urax i Haninges hundhall i två timmar idag med Debbie & Malin. Vart både lydnad & agilityträning så känns skönt att få Urax ordentligt trött inför hundvakten som tar hand om honom de kommande dygnet innan jag kommer hem. 
Ikväll blir det att sova i Malmö, och på fredag bär det av mot mitt älskade Los Angeles! 

Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg:

oj vad jag känner igen mig i det du skriver!

Kommentera inlägget här: