Cykling i Santa Monica

Hejsan måndag! Jag vaknade i sängen med huvudet där fötterna ska ligga & vart chockad när jag kollade på klockan & insåg att jag hade lyckats sova i 15 timmar. Blir väl balansen efter att ha varit vaken i över trettio timmar efter att ha kommit hem från Los Angeles. 

Helgen i L.A med jobbet vart riktigt lyckat, särskilt när jag äntligen fick hänga med min roliga kollega & kompis Nathalie! Vi bestämde oss för att hyra cyklar på hotellet & drog snabbt ut för att cykla från Marina del Rey till bortanför Santa Monica's Pacific Park!Medan vi cyklade började en amerikan prata med oss (åkandes på sin cykel) & det slutade med att vi åt lunch med han & hans vänner på en av alla Perry's restauranger som finns utmed strandpromenaden. Det visade sig att han var DJ, men annars pratade vi bara om allt möjligt tills jag & Nathalie cyklade iväg igen. Det är något jag gillar med amerikaner, där var vårt "möte" inget konstigt. Hade det varit i Sverige hade man trott att han var en psykopat eller creepy stalker på en gång. (Visade sig senare när vi såg hans instagram att han har spelat & gått på röda mattan med många stora kändisar, lite lustigt).😜Det var en magisk kväll med vacker solnedgång. Att få fly iväg från snökaoset hemma & försöka pausa från allt som föresiggår hemma är välbehövligt ibland. Kontrasterna i livet är både behövliga & gör saker mer intressant. 

😄😂😂Vi tog sedan en drink på Erwins rooftop bar innan vi cyklade tillbaka till hotellet igen.
Jag vaknade klarvaken redan vid 04,30 amerikansk tid, så kollade på netflix tills Nathalie svarade att hon också var vaken. Vi åt fantastiska french toasts på hotellet innan jag gick iväg för min vanliga morgonpromenad på stranden vid piren i Venice, med en kaffe i handen lyssnandes på musik.Jag älskar L.A. Temperaturen är lagom, folket är trevliga, man kan vara ute & sporta och allt känns casual. Ett ställe jag skulle trivas att bo på. Men får nöja mig med att jag åker dit ibland. Ska tillbaka i slutet av månaden också. 

Juste, håret sa "pooofff" & vart superfluffigt!😄😂


I Crewtaxin på väg tillbaka till flygplatsen Lax! Försökte fixa den nya scarfen som är obligatorisk, med ett dåligt resultat som ni kan se🙈. Jag är inte bra på att knyta scarfar, den saken är säker. 

Nästa vecka väntar ett stopp i Chicago, men först blir det en tripp till Köpenhamn då jag & Henke ska besöka hans kompisar där ett par dagar. 

Ut på tur aldrig sur.
Kommentera inlägget här: